Ana SayfaDizilerKadın Dizisinde Ölen Kim?

İlgili Postlar

Kadın Dizisinde Ölen Kim?

Kadın 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kadın yeni bölüm fragman içinde; Sarp, Bahar’ı arayarak birkaç gün içinde onları güvenli bir yere götüreceğini söylüyor. Bahar onu telefonda terslese de başka çaresi yok. Nisan ve Doruk’u da alıp alel acele evden çıkıyorlar. O sırada bir grup adam içeri giriyor. Bir silah sesi duyuluyor. Arif olanları uzaktan izlerken, adamlar ‘öldü, öldü’ diyerek binadan çıkıyor. “Kim öldü” sorusuna ise yanıt olarak ‘kadın öldü’ deniliyor. İşte Kadın 45. yeni bölüm fragmanı…

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Fox TV’nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Kadın’ın 45. bölüm tanıtımı izleyenleri şoke etti!

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizide Sarp, Bahar ile telefonda konuşuyor ve bir kaç gün sonra onları alıp güvenli bir yere götüreceğini söylüyor.

Bahar, artık Sarp’a güvenmediğini söyleyerek “Sen benim tanıdığım adam değilsin” diyerek kızıyor.

Tanıtımın devamında ise Sarp’ın Bahar ve çocukları evden çıkarmaya çalıştığı, merdivenden inerlerken Nezir’in adamlarının binaya girdiği görülüyor.

Bahar’ın arkasından bakan Yeliz, Hatice ve Ceyda da korku dolu gözlerle onlara bakıyor.

Bu sırada sokakta Arif’in arabadan indiği ve Nezir’in adamlarının orada olduğunu gördüğü anlarda bir silah patlıyor. Adamlar, “Kadın öldü” diyerek kaçmaya çalışıyorlar.

Şimdi herkes patlayan silahın kimi vurduğunu merak ediyor. Adamlar Bahar’ı mı, yoksa olanları izleyen Hatice, Ceyda veya Yeliz’den birini mi vurdu?

İşte yeni bölüm tanıtımı:

Kadın dizisi 44. bölümünde yaşananların detayı ise şöyle:

Sarp’ı Pırıl ve çocuklarıyla gören Bahar hayatının en zor günlerinden birini geçirmiştir. Artık hiçbir şeyi çocuklarından saklamak istemediği için de bunu Nisan ve Doruk’a anlatmaya karar verir. Ama tek bir şeyi değiştirerek. Hatice ise bu olayın arkasında yine Şirin olduğunu düşünür. Enver’e verdiği sözlerden sonra Şirin yine ortalığı karıştırmıştır.

Tüm bu olanların üzerine bir de Şirin, Hatice’nin Sarp’tan aldığı paraları söyleyince Enver neye uğradığını şaşırır. Hatice’ye olan güvenini de kaybeden Enver’in ailesinde Bahar’dan başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. Pırıl ise Bahar’ın çocukları görmesiyle rahatlar. Ama bu evrede unuttuğu tek bir şey vardır; Sarp’ın Bahar’a olan büyük aşkı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler