Ana SayfaDizilerErkenci Kuş dizisinin 26. Bölüm fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş dizisinin 26. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Star TV ekranında dizi sevenlerle buluşan Erkenci Kuş dizisinin 25. yeni bölümü 22 Aralık Cumartesi günü ekrana geldi. Can ile Fabri gene mi karşı karşıya geliyor? Nefeslerin tutulduğu Erkenci Kuş dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak? Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde ilginç sahneler vardı. Dizinin 29 Aralık’ta ekrana gelecek 26. yeni bölümünden ise ilk görüntüler medyayla paylaşıldı! Bakalım Erkenci Kuş dizisinin 26. yeni bölümünde neler yaşanacak?

26. yeni bölümde neler yaşanacak?

26. yeni bölümde Can ve Sanem arasında neler yaşanacak? Can, Sanem’e evliliğe sıcak baktığını söylüyor. Üstüne bir de ajansa el ele geliyorlar. Can sevgili olduklarını cümle aleme duyuruyor. Sanem, Can’ın evlilik ile ilgili sözlerini annesi ile paylaşıyor. Emre ise Aylin yüzünden Leyla’dan ayrılıyor. Osman, Leyla’yı motive etmeye çalışıyor. Emre Aylin’e de dönmeyeceğini söylüyor. Bu arada ajans büyük bir kozmetik markasının işini almak üzere ama Fabri engeli önüne çıkıyor. Oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokatlan, Berat Yenilmez, Cihan Ercan ve Anıl Çelik gibi isimlerin bulunduğu Erkenci Kuş dizisinin 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sosyal paylaşım platformlarında yeni bölüm fragmanı pek çok kişi tarafından izlendi.

Peki 25. bölümde neler yaşandı?

Erkenci Kuş 25. son bölümü ile Star TV’de yayınlandı. Son bölümde neler yaşandığına gelin beraber bakalım; Can Sanem’e olan aşkını bir kez daha ispatlar, evleniriz diyerek Sanem’in kafasındaki bütün soru işaretlerini giderir. Sanem de mutlu olur ve bunu annesiyle paylaşır. Bu arada ilişkilerini başından beri saklamak istemeyen Can, ajanstakilere Sanem’le sevgili olduklarını söyler. Herkes bu habere çok şaşırır, özellikle Deren hayatının şokunu yaşar.

Bu arada Can, büyük bir kozmetik firmasının işini almak üzeredir fakat bunun önündeki tek engel Fabbri’nin şirkete hissedar olmasıdır. Can ve Fabri bir kez daha karşı karşıya gelecek ve kozlarını paylaşacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler