Ana SayfaDizilerCennetin Gözyaşları Dizisinde Kimler Oynuyor? Hangi Oyuncu Hangi Rolde?

İlgili Postlar

Cennetin Gözyaşları Dizisinde Kimler Oynuyor? Hangi Oyuncu Hangi Rolde?

ATV’de yayın hayatına başlayacak olan Cennetin Gözyaşları için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Cennetin Gözyaşları dizisinde hangi oyuncuların hangi karakterlerde rol alacağı tam olarak bilinmese de oyuncu kadrosu netleşti. Cennetin Gözyaşları dizisinde yer alacak başrol oyuncuları Berk Atan, Esra Ronabar ve Almila Ada olacak. Bu oyuncuların yanı sıra Cennetin Gözyaşları dizisinde usta oyunculara da yer verilmiş. Oldukça zengin bir kadrosu bulunan dizi, oyuncu kadrosuyla dahi beklenti yaratmayı başarıyor.

Cennetin Gözyaşları’nda Oyuncular Kimler Olacak?

Cennetin Gözyaşları için ilk açıklamalara göre oyuncu kadrosu şöyle; Zehra Yılmaz, Güler Ökten, Yusuf Akgün, Ebru Destan, Hazım Körmükçü, Çiçek Acar, Ali İpin, Sencan Güleryüz, Süeda Çil, Ebru Nil Aydın, Sude Nur Yazıcı ve Oktay Çubuk. Başrol oyuncularının yanı sıra Türkiye’nin sevilen yüzlerinin yer alacağı dizi, aynı zamanda usta oyuncularla birlikte farklı bir tat sunacak.

Cennetin Gözyaşları Konusu Ne? Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Cennetin Gözyaşları dizisinde ana konu, hayatı içinden. Farklı bir anlatım tarzı işle Kore’ye özel bir uyarlama olarak ekranlara getirilecek olan dizi, önümüzdeki günlerde paylaşılacak yeni detaylar ile birlikte daha da netleşecek.

Cennetin Gözyaşları Dizisinde Kim Kimdir?

Dizide yer alacak pek çok oyuncu yakından tanınsa da bazı oyuncuların en iyi projelerinden birisi.

Esra Ronabar Kimdir?

Berk Atan Kimdir?

Almila Ada Kimdir?

Zehra Yılmaz Kimdir?

Güler Ökten Kimdir?

Yusuf Akgün Kimdir?

Ebru Destan Kimdir?

Cennetin Gözyaşları Dizisi İle İlgili Detaylar İçin Buraya Göz Atabilirsiniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler