Ana SayfaDizilerCennetin Gözyaşları ATV'de Başlıyor

İlgili Postlar

Cennetin Gözyaşları ATV’de Başlıyor

ATV’nin iddialı dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Uzun zamandan beri hazırlıkları devam eden Cennetin Gözyaşları, yayın günü için geri sayıma geçti. Oyuncu seçimi ve çekimlere hazırlık aşamasında olduğu öğrenildikten sonra oldukça dikkat çeken dizi için gelen son bilgilerde çekimlere geçiş yapıldığı belirtildi. Bu haber ile birlikte dizinin kısa süre içerisinde yayına hazır hale geleceği de öğrenilirken, yeni sezon ile birlikte dizinin ilk bölümüyle ekranlarda olacağı belirtildi.

Cennetin Gözyaşları Geniş Kadrosuyla Dikkat Çekiyor

Yeni dizi projesinde en çok dikkat çeken detaylardan birisi oyuncu kadrosu.  Süreç Film ile Ali Gündoğdu ortaklığında geliştirilen dizide, yönetmen Sadullah Celen. Dizinin orijinali ise Kore’de çekildi. Özel bir şekilde Türkiye’ye uyarlanacak olan dizinin, yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor. Orijinal dizi, Kore’de en çok sevilen dizilerden birisi olurken, özellikle Kore dizilerini takip eden kişiler Cennetin Gözyaşları’nı da sevebilir.

Esra Ronabar, Berk Atan ve Almila Ada gibi önemli oyuncuların başrollerde olduğu dizide Güler Ökten gibi usta oyuncular da var. Oldukça zengin bir kadrosu olan dizinin, bu dönemin en popüler dizilerinden birisi olması bekleniyor.

Cennetin Gözyaşları Dizisinde Kimler Oynuyor? Hangi Oyuncu Hangi Rolde?

Cennetin Gözyaşları dizini, oyuncuları kadar konusuyla da dikkat çekiyor. Usta oyuncuların yer alacağı dizi, daha çok dram ağırlıklı olacağı gibi işlediği konu itibari ile izleyenlerin yüreğine dokunacak.

Cennetin Gözyaşları Konusu Ne?

Dizi için elde edilen ilk bilgilere göre konu hayatın içinden olacak. Gerçek dostluk, anne çocuk ilişkisi ve aşk dizinin ana konuları olacak ve karakterler üzerinden bu konular ele alınacak. “Cennetin Gözyaşları bu kopmayan bağların kadim öyküsü.” olarak tanımlanan dizi, aynı zamanda kader kavramını da farklı bir şekilde ele alacak. ATV’de başlayacak olan dizi, şimdiden Türkiye’de beklenti yaratmayı da başarmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler