Ana SayfaDizilerSibel Can Yeni Dizi ile Geliyor!

İlgili Postlar

Sibel Can Yeni Dizi ile Geliyor!

Uzunca bir aradan sonra Sibel Can yeni dizi ile izleyicilerle buluşacak. ‘O Ses Türkiye’ adlı yarışmanın jüri üyeliğinden ayrılan Can, 11 yıl aradan sonra tekrar oyunculuğa geri döndü.

Sibel Can Yeni Dizi ile Kameralar Karşısında

Geçen hafta; Ege turnesiyle, sevilen ve yeni şarkılarıyla hayranlarının karşısına çıkan güzel sanatçı, yeni dizisinin çekimlerinin yanı sıra, yeni albümünün de hazırlıkları içerisinde. En son 2006 yılında; Kanal D’de Tarık Akan’la rol aldıkları “Ah İstanbul” adlı dizi film ile izleyiciler karşısına çıkan başarılı şarkıcı, bu yıl yeni sezonda, tekrar oyuncu olarak izleyiciler karşısına geliyor.

Sibel Can Emre Kınay ile Sevda’nın Bahçesi’nde Buluşuyor!

Ünlü şarkıcı; yeni dizisinde, 2002 yılında ‘Berivan’ dizisindeki rol arkadaşı Emre Kınay ile yeniden bir araya geldi ve kameralar karşına geçti. Bu yıl; hem konser hem albüm hem de dizi heyecanını aynı anda yaşayan Can, oyunculuğu da çok severek yaptığını ve Emre Kınay ile yeniden farklı bir projede beraber çalışmalarının kendisini heyecanlandırdığını dile getirdi.

Emre Kınay ise; geçtiğimiz günlerde, Akasya AVM’de görüntülendi. Kınay; yeni sezonda hem dizi hem sinema ile seyircilerle buluşacağını açıkladı. Ünlü oyuncu; BKM tarafından çekimleri devam eden ‘Yol Arkadaşım’ adlı sinema filmini ve ‘İki Bekar’ adlı tiyatro oyununu sahnelemeye devam ederken; yeni dizi için Gold Film Yapımcılık ile anlaşma yaptıklarını da ifade etti. ‘Sevda’nın Bahçesi’ adlı yeni dizide Sibel Can’la yeniden başrol alacakları bir filme imza attığını da ifadelerine ekledi.

Sibel Can Yeni Dizisinde Emre Kınay ile Başrolde

Sevda’nın Bahçesi’nin Konusu Nasıl?

Sevda Bahçesi dizisi; aynı mahallede yaşayan ve büyük aşk yaşayan iki gencin, yıllar sonra bambaşka hayatlar yaşarken, tekrar karşılaşmalarının hikayesini konu alıyor. Sibel Can, dizide “Sevda” adlı bir catering şirketinin patroniçesini canlandıracak. Emre Kınay ise birisi unutamadığı aşkı, diğeri ise sayesinde zengin olduğu kadın olmak üzere iki sevdanın arasında kalacak.

Sevda’nın Bahçesi Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Gold Film Yapımcılık tarafından hazırlanan dizi, Kanal D’de yeni sezonda ekranlara sunulacak. Emir Khalilzadeh’in yönetmenliğini yaptığı “Sevda’nın Bahçesi” dizisi, Eylül ayının son haftası izleyicilere merhaba diyecek.

 

Sibel Can kimdir?

Emre Kınay Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler