Ana SayfaDizilerAşk-ı Roman 3. Bölüm Çarşamba Günü Ekranlarda

İlgili Postlar

Aşk-ı Roman 3. Bölüm Çarşamba Günü Ekranlarda

Aşk-ı Roman 3. Bölüm yine aynı saatinde ekranlarda olacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

23 Ağustos Çarşamba günü 3. Bölümü ile ekranlara gelen Aşk-ı Roman için detaylı bilgiler paylaşıldı.  Hafta içi her gün yayınlanan ve 19.45 itibari ile yayınlanmaya başlanan Çarşamba akşamı 3. bölümü ile ekranlara gelecek. Son bölümde Kaan ile Solmaz arasında yaşanan tartışmalar, 3. bölümde de devam edecek.

Aşk-ı Roman 3. Bölüm Fragmanı  

Aşk-ı Roman 2. Bölümde Kaan ile Solmaz arasında yaşanan tartışma sonrasında Kaan dövüşmeye yeniden dönmeye karar verir. Bu durum, kısa süre içerisinde mahalledeki herkes tarafından öğrenilirken çoğu kişini harekete geçirir. Fakat arkadaşları ve yakın çevresinin baskılarına rağmen Kaan, bu kararından dönmez. Solmaz ile Kaan arasında yaşanan bu tartışma en çok Nurullah’ı sevindirir ve Solmaz’ın kendisini tercih ederek geleceğini düşünür. Bunun için hareket geçen Nurullah, Solmaz ile bir akşam yemeği yemek için plan yapmaya başlar. Solmaz bu teklifi kabul eder ve Nurullah ise yemeğe çıkar. Bu anlara şahit olan Kaan ise büyük bir üzüntü duyar ve Solmaz ile yeniden birlikte olma ümitlerini tamamen yitirir.

Solmaz’ın tep küpesini Lider’in arabasında düşürmesi ve bu küpeyi Leman’ın bulması ise Lider cephesinde işleri karıştırır. Küpenin sahibini bulmaya çalışan Leman, Solmaz’a adım adım yaklaşır. Lider’in aklında ve kalbinde ise sadece Solmaz vardır.

Aşk-ı Roman İlk Bölümü Tutmadı!

Dizinin yayınlanan ilk bölümü sonrasında sosyal medyada gündem yeni dizi oldu.

Aşk-ı Roman İlk Bölümüyle Sosyal Medyayı Salladı 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler