Ana SayfaDizilerAşk-ı Roman İlk Bölümü Sosyal Medyayı Salladı

İlgili Postlar

Aşk-ı Roman İlk Bölümü Sosyal Medyayı Salladı

TV8’de yayınlanmaya başlanan Aşk-ı Roman, dün akşam itibari ile ilk bölümüyle yayınlandı. Yayınlanan ilk bölüm sonrasında diziye çok fazla tepki gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Show TV’de aydınlanan izdivaç programının yıldız isimlerinden olan Solmaz ile Kaan için yeni bir dizi projesi geliştirildi. TV8 tarafından satın alınan proje geçtiğimiz akşam ilk bölümüyle ekranlara gelse de ilk bölüm çok ağır bir şekilde eleştirildi. Üstelik bu eleştiriler dizi oyuncularının yanı sıra kanal yönetimi ve Acun Ilıcalı için de yapıldı.

Cennet Mahallesi’nin Yerini Tutmadı

Melek Baykal, Çağla Şikel, Alişan, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal gibi çok önemli isimlerin yer aldığı Cennet Mahallesi’nin yerini tutması beklenen Aşk-ı Roman, özellikle oyuncu kadrosundaki isimlerin düşük performansı nedeniyle sınıfta kaldı. Yapılan yorumların büyük bir bölümünde dizinin yeni Cennet Mahallesi olamayacağı belirtildi.

Reytinglerde Karnesi Çok Kötü

İlk bölümü ile ekranlara gelmesine karşın reytinglerde çok düşük bir performans alan Aşk-ı Roman, bundan sonraki süreç içerisinde de büyük bir soru işareti oluşturdu. Öyle ki kanalların büyük bir bölümünde haberlerin yayınlandığı bir saatte ekranlara gelen dizinin, daha yüksek bir izlenme oranına ulaşması hedefleniyordu. Fakat dün akşam itibari ile dizi Total’de 6, AB’de 9 ve ABC1’de de 11. Oldu ve beklentilerin altında kaldı. Aşk-ı Roman’ın ilk bölümünden geriye en çok dikkat çeken ise sosyal medya mesajları oldu.

İşte en çok beğeni alan o mesajlarından bazıları;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler