Ana SayfaDizilerSıra Sende Türkiye Final Yapacak

İlgili Postlar

Sıra Sende Türkiye Final Yapacak

TRT 1’de yayınlanmaya başlayan Sıra Sende Türkiye final haberleri ile gündeme geldi. Bu haberler ile birlikte program, büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

TV8’de yıllardan beri yayınlanan ve oldukça beğenilen O Ses Türkiye’nin rakibi olarak görülen ve bu konuda tekeli kırması beklenen Sıra Sende Türkiye, reyting konusunda sınıfta kaldı. Konuyla ilgili yapılan ilk değerlendirmelerde programın beklenti altında kaldığı ve istenilen seviyede olmadığı belirtilirken, arka arkaya alınan kötü sonuçlar, programın ekranlara erken veda etmesine neden oldu.

Jüri Sıra Sende Türkiye Final İçin Yetmedi

Mustafa Keser, Metin Şentürk ve Işın Karaca’dan oluşan güçlü jüri, programın en önemli kozu olarak görülüyordu. Ekranlarda görünmeyen üçlü ismin yeniden ekranlara dönmesi, Sıra Sende Türkiye’nin de izlenme oranlarını arttıracağı şeklinde bir izlenim yarattı. Fakat yarışmanın final noktasında jüri de etkili olamadı.

Sıra Sende Türkiye final için ilk bilgiler Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu’ndan geldi. Yazar tarafından paylaşılan ilk bilgilerde reyting nedeniyle yarışmanın sonlanacağı belirtildi. Yarışmacıların sesleri ile jüriyi ve izleyenleri etkilemeye çalıştığı ses yarışmasında, birincilik ödülü 200 bin TL olarak açıklandı. Yarışmanın final kararı sonrasında ise hızlı bir şekilde finallere geçileceği ve sonrasında yarışmanın ekranlara veda edeceği öğrenildi. Uzun zamandan beri ekranlarda yer alan yarışmanın yaz dönemi olmasına karşın ilgi çekmemesi de Sıra Sende Türkiye için dikkat çeken ayrıntılardan birisi oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler