Ana SayfaDizilerBaba 19. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Kadir Babasını Bulmasının Kutlamasını Yapıyor!

İlgili Postlar

Baba 19. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Kadir Babasını Bulmasının Kutlamasını Yapıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baba, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selahattin, Servet’le konuşup ona Kadir’i kışkırtmaya çalışıyor. Firuze, Kadir’in numarasını bulup onunla konuşmak için buluşuyor. Ona, kendisinden ne istediğini soruyor. Kadir Firuze’ye, onun sayesinde aylar sonra babasının izini bulduğunu söylüyor. Kadir, babasını buluyor. Baba 19. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Kadir, babasının bulmasının kutlamasını yapıyor.

Salı Dizileri 2022

Kadir Babasını Bulmasının Kutlamasını Yapıyor!

Baba 19. bölüm 1. ön izlemesinde; Kadir, bir ormanlık alana gidip telefonundan bir müzik açıyor ve oynamaya başlıyor. Babasını sonunda bulan Kadir, onca çektiği acıdan sonra babasını bulmanın mutluluğunu yaşıyor.

İşte Baba 19. bölüm 1. ön izleme…

BABA 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selahattin, Servet’le konuşup ona Kadir’i kışkırtmaya çalışıyor. Firuze, Kadir’in numarasını bulup onunla konuşmak için buluşuyor. Ona, kendisinden ne istediğini soruyor. Kadir Firuze’ye, onun sayesinde aylar sonra babasının izini bulduğunu söylüyor. Fazilet ise, Emin’i bulmak için her gün dua ediyor.

Firuze, Kadir’e nasıl Selahattin’in elinden kurtulamadığını anlatıyor. Ama kardeşleri için Selahattin’e nasıl muhtaç olduğunu anlatıyor. Daha sona Kadir’e onu, daha önceden televizyonda gördüğünü ve kendisine böyle bir piyango vurmadığını düşündüğünü söylüyor.

Kadir Firuze’den, onu tehlikeye attığı için özür diliyor. Firuze. kalbinin çarpması için neler yaptığını anlatıp şimdi ise kalbini durduramadığını, ailesi ve kardeşleri için bu hayata mecbur olduğunu söylüyor.

Kadir Firuze’ye, o hayata mecbur olmadığını hacı Selahattin’in hapsine mecbur olmadığını söylüyor. Servet, Kadir’in önüne geçip ona hacıyla uğraşmamasını istiyor. Selahattin’in kızı babasına Firuze’yi şikayet ediyor. Onun sürekli dışarı çıktığını söylüyor.

Bu arada İlhan, her yerde Emin’i arıyor. Bir ceset bulunduğunu öğrenip hastaneye gidiyor. Cesedi teşhis edemeyince Kadir’i arıyor. Kadir, cesedi teşhis etmek için hastaneye gidiyor. Ama o cesedin babasına ait olup olmadığını anlayamıyor. Selahattin, yine cemaatine vaazlar veriyor.

Ama onu dinleyenlerden çatlar sesler çıkmaya başlıyor. Kadir’e babasını bulduğunu söyleyen bir telefon geliyor. Emin’i bulan adam onu yıkayıp yeni kıyafetler giydiriyor ve ona orada beklemesini oğlunun gelip onu alacağını söylüyor. Kadir, o kişiden babasının yerini öğrenip oraya tüm gücüyle koşuyor.

Babasını terk edilmiş bir yalıda buluyor. Ona kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Ancak Emin, Kadir’i hatırlamıyor. İlhan ise, Emin’i bulan kişiden onun çok kan kaybettiğini ve bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini söylüyor.

Baba 18. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Firuze İle Kadir Yakınlaşmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler