Ana SayfaDizilerBaba 18. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Firuze İle Kadir Yakınlaşmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Baba 18. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Firuze İle Kadir Yakınlaşmaya Başlıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 18. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kadir, annesinin babasını bulması için yaptığı baskılardan da onu bulamamaktan da artık çok bunalır. Babasını bulmak için en umutsuz olduğu anda babasıyla karşılaşır ve ona sarılıp babasına kavuşmanın mutluluğunu yaşar. Baba 18. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. Firuze ile Kadir, yakınlaşmaya başlıyor.

Salı Dizileri 2022

Firuze İle Kadir Yakınlaşmaya Başlıyor!

Baba 18. bölüm 2. ön izlemesinde; Aralarındaki temasın tehlikelerini gören Firuze, Kadir’le yüzleşmek isteyip onunla buluşuyor. Firuze, Kadir’e karşı oluşmaya başlayan duygularını gizleyemiyor. Kadir ile Firuze’yi tehlikeye attığı için ondan özür diliyor. Firuze ise Kadir’e, kalbinin azıcık çarpması için neler yaptığını ama şimdi durduramadığını söylüyor.

İşte Baba 18. bölüm 2. ön izlemesi…

BABİ 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Emin, sokaklarda yaşamaya devam ederken yerde bir ilan bulur. Fotoğraftakinin kendisi olduğunu anlar. O numarayı aramak için paraya ihtiyacı olduğunu öğrendikten sonra oturup düşünmeye başlar. İnsanlar onu dilenci zannedip önüne para bırakır. Emin, her gün kendisine para bırakan baba ve oğlunu görünce oğlunun kendisinden bisiklet istediğini, kendisinin de ona sabretmesini söylediğini hatırlar.

Selahattin’in gelini Kadir’i evde görünce onun ayakkabısının içine bir not bırakır ve onunla buluşur. Kadir’e bıçak çekip ona kendisinden ne istediğini, para mı istediğini sorar. Emin, dilenerek biriktirdiği paraları saklayıp o çocuğa bir bisiklet almak ister. Ancak üç genç onu darp edip paralarını çalar.

Emin, bir telefon kartı alıp ilandaki numarayı aramak ister. Ancak son iki rakamı yırtıldığı için sıradan numaraları tek tek deneyim arar. Karşısına çıkanlara kendisinin Emin Saruhan’lı olduğunu kendisini arayıp aramadıklarını sorar. Kadir, Selahattin’in hasta olan işçiyi zorla çalıştırdığını görüp onun işini de yapar.

Ama Selahattin yinede o hasa işçiyi kira veremediği için evden çıkartır. Ahmet’le tanışan Selahattin onu o eve yerleştirir. İlhan, Büşra’nın yanına gidip kendisini affetmesini ister. Büşra, kabul etmeyince İlhan, Emin Saruhanlı adına bir vakıf kurup orada kimsesiz sokakta yaşayanlara yemek ve giyecek verir.

Büşra, İlhan’ın bu yaptığını televizyondan izleyip teşekkür etmeye oraya gider. Kadir bu arada Selahattin hakkında geniş bir araştırma yapar. Elindeki dosyayla onun karşısına çıkıp onun kim olduğunu bildiğini söyler. Selahattin Kadir’in kendisi hakkında bildiklerini öğrendikten sonra onu susturur. Bu arada Emin ise, iki kişi tarafından takip edilir. Adamlar Emin’i yakalayıp ailesinden para istemeyi planlar ve en sonunda onu kıskıvrak yakalar.

Baba 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Babasını Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler