Ana SayfaDizilerMasterChef 7. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 7. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 7. haftanın ilk gününde kaptanlık oyunuyla ekrana geldi. Geçtiğimiz hafta Kaan’ın elenmesinden sonra geriye 17 yarışmacı kaldı. Kaptanlık oyununda yarışmacılar en iyi çiğ köfte yapmak için yarıştı. En iyi çiğ köfte yapan iki yarışmacı kaptanlık düellosunda yarıştı. Mavi takım kaptanı belli oldu. MasterChef 7. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 6. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 7. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2022’nin 7. haftasının ilk gününde şefler yarışmacılara büyük bir sürpriz hazırladı. 17 yarışmacı yerlere çiğ köfte yaparak yarışacaklarını öğrendi. Yarışmacılar kendileri için hazırlanan yer sofralarında en iyi çiğ köfte yapmak için yarıştı.

TAKIM OYUNU!

17 yarışmacı verilen süre içinde en iyi çiğ köfteyi yapıp mavi takım kaptanı olmak için mücadele etti. Verilen sürenin sonunda şefler tek tek yarışmacıların yaptıkları çiğ köftelerin tadımını yaptı ve en başarılı üç yarışmacıyı açıkladı. Günün üçüncüsü Burak oldu ve geriye Çağatay ile Burak Kaya kaldı. Burak Kaya ile Çağatay, kaptanlar düellosu için tekrar mutfağa girdi.

KAPTANLAR DÜELLOSU!

Çağatay ile Burak Kaya, kaptanlar düellosu için karşı karşıya geldi. Şefler, yarışmacılara hamurları hazırlanmış lokma verdiler ve iki yarışmacıdan 15 dakika içinde istenilen boyutta lokma yapmalarını istediler. Verilen süre içinde her iki yarışmacı da en çok lokmayı yapmak için mücadele verdi. Sürenin bitiminde en çok lokma yapan yarışmacı Çağatay oldu. Çağatay, 33’e 3 daha fazla lokma yaparak, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da mavi takım kaptanı oldu.

Mavi takım kaptanı Çağatay, kırmızı takım kaptanı olarak Burak’ı seçti. Burak, ilk kez takım kaptanı oldu ve takımlar kuruldu.

Mavi takım kaptanı Çağatay, seçtiği yarışmacılar; Büşra, Metin, Burak Kaya, Atike, Yağız, Tolga, Serpilay ve Fatma Nur oldu.

Kırmızı takım kaptanı Burak, seçtiği yarışmacılar; Gamze, Tayfun, Görkem, Kıvanç, Barış, Ayaz ve Şule oldu.

MasterChef’in 7. haftasının ilk gününde takımlar kuruldu. Bu akşam haftanın ilk takım oyunu oynanacak.

MasterChef 6. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler