Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 51. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Yine Bir Tehdit Mektubu...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 51. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Yine Bir Tehdit Mektubu Alıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 51. yeni bölümüyle 6 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan yaşadığı hayattan ve Sedat’ın söylediği yalanlardan bıkar. Artık daha fazla dayanamaz. Öte yandan Muzo, Hayri ile Nalan arasında bir şeyler olduğunu fark eder. Hayri’ye hayatında biri olup olmadığını sorar. Oda, hayatında biri olduğunu söyler. Nalan, Sedat’la tartışıp evden çıkar. Hayri yanına geliyor ve onunla konuşmak ister. Nalan, Hayri’ye gitmesini söyler. O ise Nalan’a sarılır. Muzo, onları görür. Camdaki Kız 51. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, yine bir tehdit mektubu alıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Yine Bir Tehdit Mektubu Alıyor!

Camdaki Kız 51. bölüm 2. fragmanında; Feride’nin baskıları artık Nalan üzerinde işe yaramıyor. Nalan annesine asla söylemeyeceği sözleri söylüyor. Sedat’a karşı da farklı davranmıyor. Öte yandan Koroğlu ailesi de karışıyor. Hem Rafet ve Gülcihan hem de Selen için işler hiç iyi gitmiyor. Nalan, yine bir tehdit mektubu alıyor. Mektupta; aklının başına gelmediğini ve pişman olacağı yazıyor.

İşte Camdaki Kız 51. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 50. BÖLÜM ÖZETİ!

Sedat, hapisten çıkıp eve döner. Nalan’ın kilerde olduğunu anlayıp onun yanına gider. Sedat’ın sesini duyan Nalan, hemen Hayri’den saklanmasını ister. Sedat içeri girip Nalan’a sarılıp onu öper. Nalan, telaş içinde Sedat’ı oradan çıkartır. Onların çıkmasından sonra Feride içeri girer. Nalan, annesini kilerden çıkartmak için büyük uğraş verir.

Feride, yukarı çıkar. Ancak, aşağıdan kimin yukarıya çıkacağını takip eder. Hayri’nin aşağıdan yukarı çıktığını gördükten sonra onu evden uzaklaştırmak için bir çare düşünür. Rafet Sedat’a, Alp’ten özür dilemesini ister. Onu alıp birlikte Alp’in yanına götürür. Sedat, Alp’ın Cana’nın evinde olduğunu görünce çok sinirlenir.

Babasının zoruyla Alp’ten özür diler. Alp, bunun karşılığında Cana’dan bebeğini aldırmasını ister. Ama Cana, Sedat’la konuşup bebeği aldırmayacağını söyler. Sedat ise Cana’ya, o bebeğe babalık yapmayacağını söyleyip gider. Rafet, şirketin başına Selen’i geçirir. Muzo, Leyla hanımla samimi olur.

Gülcihan, Muzo’nun o kadınla görüşmesini istemez. Rafet, Gülcihan’a boşanma protokolü imzalamasını ister. Oda, imzalıyor ve ondan hiçbir şey istemeyeceğini söyler ve sonrasında Cavit’le buluşup ona, Rafet’i kendisinden bile çok sevdiğini söyler. Cavit, onun zorla evlendirilmediğini anlasa da ona, ne gibi bir yardım isterse yapmaya hazır olduğunu söyler.

Nalan, Billur’la konuşup Sedat’a bir kutlama yemeği düzenler. Hayri, telefonlarını açmayan Nalan’ın ne yapmaya çalıştığını anlamak ister. Ama ulaşamaz. Eğlencede Sedat, başka kadınlarla eğlenmeye başlar. Nalan’da, tek başına yanına gelen insanlarla sohbet eder. Muzo ile Levent’te kutlamaya gider. Hayri, dayanamayıp Nalan’ı dışarı çağırır.

Muzo, onların tartıştığını uzaktan izler. Hayri Nalan’a, artık karar vermesini bu hayatı mı tercih ettiğini sorar. Nalan, aksini söylese de dönüp tek başına eve gider. Muzo, Hayri’ye Sedat’ı emanet edip gider. Hayri, Sedat’ı sarhoş bir şekilde eve getirip odasına kadar götürür. Feride, onları gizlice izler.

Camdaki Kız 51. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Muzo Nalan’la Hayri’yi Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler