Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 51. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Muzo Nalan'la Hayri'yi Görüyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 51. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Muzo Nalan’la Hayri’yi Görüyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 50. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sedat, Alp’in şikayetini geri almasıyla hapisten çıkıyor. Hayri ile Nalan, kilerde konuşurken Sedat geliyor. Feride, kızı ile Hayri arasında bir şeyler olduğunu anlayıp onları göz hapsine alıyor. Nalan, Billur’la konuşup Sedat’ın hapisten çıkmasını kutlamak için dışarı çıkıyor. Muzo ile Levent’te kutlamaya katılıyor. Hayri, Nalan’ın ne yapmaya çalıştığını anlamak için onunla konuşuyor. Muzo, onları görüyor. Nalan, tek başına eve dönüyor. Hayri Sedat’ı, sarhoş bir şekilde eve getiriyor. Camdaki Kız 51. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Muzo, Nalan’la Hayri’yi görüyor.

Perşembe Dizileri 2022

Muzo Nalan’la Hayri’yi Görüyor!

Camdaki Kız 51. bölüm 1. fragmanında; Nalan yaşadığı hayattan ve Sedat’ın söylediği yalanlardan bıkıyor. Artık daha fazla dayanamıyor. Öte yandan Muzo, Hayri ile Nalan arasında bir şeyler olduğunu fark ediyor. Hayri’ye hayatında biri olup olmadığını soruyor. Oda, hayatında biri olduğunu söylüyor. Nalan, Sedat’la tartışıp evden çıkıyor. Hayri yanına geliyor ve onunla konuşmak istiyor. Nalan, Hayri’ye gitmesini söylüyor. O ise Nalan’a sarılıyor. Muzo, onları görüyor.

İşte Camdaki Kız 51. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 50. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sedat, hapisten çıkıp eve dönüyor. Nalan’ın kilerde olduğunu anlayıp onun yanına gidiyor. Sedat’ın sesini duyan Nalan, hemen Hayri’den saklanmasını istiyor. Sedat içeri girip Nalan’a sarılıp onu öpüyor. Nalan, telaş içinde Sedat’ı oradan çıkartıyor. Onların çıkmasından sonra Feride içeri giriyor. Nalan, annesini kilerden çıkartmak için büyük uğraş veriyor.

Feride, yukarı çıkıyor. Ancak, aşağıdan kimin yukarıya çıkacağını takip ediyor. Hayri’nin aşağıdan yukarı çıktığını gördükten sonra onu evden uzaklaştırmak için bir çare düşünüyor. Rafet Sedat’a, Alp’ten özür dilemesini istiyor. Onu alıp birlikte Alp’in yanına götürüyor. Sedat, Alp’ın Cana’nın evinde olduğunu görünce çok sinirleniyor.

Babasının zoruyla Alp’ten özür diliyor. Alp, bunun karşılığında Cana’dan bebeğini aldırmasını istiyor. Ama Cana, Sedat’la konuşup bebeği aldırmayacağını söylüyor. Sedat ise Cana’ya, o bebeğe babalık yapmayacağını söyleyip gidiyor. Rafet, şirketin başına Selen’i geçiriyor. Muzo, Leyla hanımla samimi oluyor.

Gülcihan, Muzo’nun o kadınla görüşmesini istemiyor. Rafet, Gülcihan’a boşanma protokolü imzalamasını istiyor. Oda, imzalıyor ve ondan hiçbir şey istemeyeceğini söylüyor ve sonrasında Cavit’le buluşup ona, Rafet’i kendisinden bile çok sevdiğini söylüyor. Cavit, onun zorla evlendirilmediğini anlasa da ona, ne gibi bir yardım isterse yapmaya hazır olduğunu söylüyor.

Nalan, Billur’la konuşup Sedat’a bir kutlama yemeği düzenliyor. Hayri, telefonlarını açmayan Nalan’ın ne yapmaya çalıştığını anlamak istiyor. Ama ulaşamıyor. Eğlencede Sedat, başka kadınlarla eğlenmeye başlıyor. Nalan’da, tek başına yanına gelen insanlarla sohbet ediyor. Muzo ile Levent’te kutlamaya gidiyor. Hayri, dayanamayıp Nalan’ı dışarı çağırıyor.

Muzo, onların tartıştığını uzaktan izliyor. Hayri Nalan’a, artık karar vermesini bu hayatı mı tercih ettiğini soruyor. Nalan, aksini söylese de dönüp tek başına eve gidiyor. Muzo, Hayri’ye Sedat’ı emanet edip gidiyor. Hayri, Sedat’ı sarhoş bir şekilde eve getirip odasına kadar götürüyor. Feride, onları gizlice izliyor.

Camdaki Kız 50. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri’yi Kıskandırmaya Mı Çalışıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler