Ana SayfaDizilerMahkum 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Büge'den Bir Karar Vermesini İstiyor!

İlgili Postlar

Mahkum 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Büge’den Bir Karar Vermesini İstiyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Mahkum, 27. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fırat, Dadaloğlu’nu sorguya alıyor. Ama Dadaloğlu, konuşmuyor. Fırat, ekibini Dadaloğlu’nun mekanına kılık değiştirmiş bir vaziyette gönderiyor. Eylül ablasını görüp mekana giren Barış’ı uyarıyor. Barış, mekandan kaçıyor. Fırat, bir köstebek olduğunu anlıyor ve bir yemek organize ediyor. Barış, Rafi’ye emir verip onların üzerine ateş ettiriyor. Hacı’nın kardeşi Zayit, vuruluyor. Mahkum 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat, Büge’den bir karar vermesini istiyor.

Perşembe Dizileri 2022

Fırat Büge’den Bir Karar Vermesini İstiyor!

Mahkum 28. bölüm 1. fragmanında; Hacı, kardeşinin öldürülmesiyle sinir krizi geçiriyor. Sasha, Barış’tan o zehri söküp atmasını istiyor. Barış, Büge’den vazgeçemeyeceğini ona söylüyor. Fırat, Büge’nin Barış’la görüştüğünü anlayıp ona, ya onunla o kanlı yoldan yürüyeceğini, ya da kan durana kadar kendisinin yanında durmasını istiyor. Barış, Fırat’ın eve girdiğini anlayıp saklanıyor.

İşte Mahkum 28. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, Dadaloğlu’nu sorguya alıyor. Dadaloğlu, sürekli cebinde taşıdığı oyuncak arabayı temiz bir mendile sarıp diğer eşyalarıyla birlikte polise teslim ediyor. Sorguda Dadaloğlu, kendisinin mekanının herkese açık olduğunu, kimin girip çıktığını bilmediğini söylüyor. Büge, Barış’ın kendisine verdiği bir çanta dolusu çalıntı mücevheri alıp eve geliyor.

Ama kimseye o mücevherlerden bahsetmiyor. Hasta olan çocuk için o mücevherleri bozdurmak için kuyumcuya giden Büge, zor durumda kalıyor. Kuyumcunun tanıdık çıkmasıyla kurtuluyor. Barış, Büge’nin doğum gününde onunla birlikte olmak istiyor. Eylül, Barış’tan hoşlanmaya başlıyor.

Ama onun gözünün Büge’den başka birini görmediğini görünce çok sinirleniyor. Fukara, kendisinin yaptığı şarkıları çalan arkadaşının yanına gidiyor. Ondan, canlı yayında o şarkıların kendisine ait olduğunu söylemesini istiyor. Canlı yayın ekibi olarak oraya Ayşe ve Hacı gidiyor.

Yayın bittikten sonra Fukara’yı takibe alıyorlar. Fırat Barış’ı, bir galeri sergisinde buluyor. Ancak Barış ile Sasha, Fukara’yı oradan kaçırmayı başarıyor. Hacı, kardeşi Zayit’in uyuşturucu işi yaptığından şüpheleniyor. Ayşe’yle konuşup ondan, kardeşi hakkında bilgi toplamasını istiyor. Ayşe, Haci’nın kardeşinin uyuşturucu işi yaptığını öğrenip gerçekleri ona anlatıyor.

Fırat, Dadaloğlu’nun iş yerine ekibini kılık değiştirmiş bir şekilde gönderiyor. Eylül, Giryan’ı orada görünce hemen içeri giren Barış’a haber verdiriyor. Fırat, tam Barış’ı yakaladığını zannederken onun kıyafetlerinin altında başka biri olduğunu öğreniyor. Barış, Eylül’den Büge’yi kaçırmasını istiyor.

Bayıltılan Büge, gözlerini açtığında kendisini Barış’ın yanında buluyor. Ona, tedavi olması gereken çocuğun günlerinin sayılı olduğunu onun kendisine verdiği mücevherleri bozduramadığını söylüyor. Barış Büge’ye yapması gerektiğini söyleyip bırakıyor. Büge Ceyda’ya, mücevherleri gösterip ona gerçekleri açıklamak zorunda kalıyor.

Fırat, aralarında bir köstebek olduğunu anlayıp bir yemek organize ediyor. Barış, onları uzaktan izleyip onların neyi kutladığını anlamaya çalışıyor. Rafi’ye emir verip ateş ettiriyor. Zait, vuruluyor ve orada hayatını kaybediyor.

Mahkum 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Giryan İle Fırat Yakınlaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler