Ana SayfaDizilerO Kız 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Stare'nin Teklifini Kabul Edecek...

İlgili Postlar

O Kız 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Stare’nin Teklifini Kabul Edecek Mi?

Kanal D’nin yeni gözde dizisi O Kız, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan’ın açıklamasından sonra takipçileri onu bir bir bırakıyor. Sitare, Zeynep’in videosunu Ozan’ı kurtarmak için yayınlıyor. O video yayınlandıktan sonra Zeynep, zor durumda kalıyor. Halası ve eniştesi Zeynep’i, bir an evvel evlendirme derdine düşüyor. Ozan, kardeşinin zoruyla bir açıklama yapıp Zeynep’i aklamak istiyor. O Kız 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Sitare’nin teklifini kabul edecek mi?

Çarşamba Dizileri 2022

Zeynep Stare’nin Teklifini Kabul Edecek Mi?

O Kız dizisinin 3. bölüm 1. fragmanında; Ozan, Zeynep’in yanına gittiğinde tüm hayatına şahit oluyor. Fevzi çıldırıp Zeynep’e saldırınca durumlar daha da kaos bir hal alıyor. Öte yandan Sitare’nin Zeynep’e bir teklif ile gidiyor. Ona bu teklifi kabul ederse, bir peri masalı yaşayacağını vaat ediyor.

İşte O Kız 3. bölüm 1. fragmanı…

O KIZ DİZİSİNİN 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ozan’ın takipçileri iyice azalınca Sitare, bir çözüm yolu arıyor ve Zeynep’i harcamak pahasına o videoyu yayınlıyor. Zeynep, videoyu çalışanlardan öğreniyor. Hemen Ozan’ın yanına gidip o görüntülerin öyle olmadığını söylüyor. Video, yayımlandıktan sonra herkes göryüor.

Zeynep’in eniştesinin annesi onu evlendirme derdine düşüyor. Ona bulduğu talip ise, babası yaşında biri oluyor. Türkan, kocasının abisini ve yeğenini ezmesine izin veriyor. Zeynep, kendisine oynanan oyundan habersiz, uygun gördükleri talibin karşısına çıkıyor.

Sitare, Zeynep’i harcayıp Ozan’ı kurtarmaya çalışıyor. Ancak Ozan’ın ilişki yaşadığı kadınlar bir bir açıklamada bulunuyor. Ozan Sitare’ye artık kimsenin kendisini kurtaramayacağını söylüyor. Sitare, hemen strateji değiştirip Zeynep’in videosunu tekrar yayınlayıp, bu sefer onun yüzünü gösteriyor.

Düğünde, yanlışlıkla videoyu Kadir görüyor. Kızının videosunu gören Kadir, çok kötü oluyor. Onun görmesiyle dedesi de videoyu görüş fenalaşıyor. Salih, Zeynep’in hayatını karartmakta Sitare, kardeşi ve sevgilisinin eli olduğunu anlıyor. Önce sevgilisini terk ediyor.

Fevzi, eve geldikten sonra evde büyük bir kavga çıkarıyor. Kadir’i tokatlayıp Zeynep’i ahlaksızlıkla suçluyor. Zeynep, babasını odaya alıp, onunla konuşuyor ve ona kendisinin bir ahlaksızlık yapmadığını söylüyor. Ozan, ailesiyle görüntülü konuşuyor. Annesi oğluna, haberleri çıkan kızı sorup onun için üzüldüğünü söylüyor.

Ozan, çok düşünüyor ve sonunda Zeynep’e haksızlık ettiğini düşünüp, bir açıklama yapıyor. Açıklamasında; o kızın bir panik atak geçirdiğini, kendisinin de ona yardım etmeye çalıştığını söylüyor. Sitare, Ozan’ın açıklamasından sonra başka bir plan yapma peşine düşüyor.

O Kız 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Hayatının Sınavını Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler