Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 11. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Songül İle...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Songül İle Sadi’nin Romantik Anları!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 11. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yaver, Songül’e yapılacak suikastı önceden öğrenip Sadi’ye haber verir. Songül, birilerinin kendisini takip ettiğini anlar. Tam tuzağa düştüğü sırada Sadi, yardımına yetişir. Melek için hakim kararını açıklar. Öte yandan Rıza, evsiz kalan Gizem ile annesinin evinde kalmalarına izin verir. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Songül ile Sadi’nin romantik anları…

Perşembe Dizileri 2022

Songül İle Sadi’nin Romantik Anları!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11. bölüm 1. ön izlemesinde; Apartmanda elektrikler kesiliyor. Sadi, elektriksiz ortamda oturup Songül’le romantizm yaşamak istiyor. Songül, Sadi’nin ne düşündüğünü anlayıp tüm romantizmi bozuyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11. bölüm 1. ön izleme….

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Sadi, çatıdan birinin Songül’ün fotoğraflarını çektiğini anlayıp hemen yanına gider. Adamı bulup onunla kavgaya tutuşur ve  elinden telefonu alır. Adam, öce Sadi’ye yalvarıp bir daha böyle şeyler yapmayacağını söyler. Sonra bıçakla Sadi’nin üzerine saldırır. Dengesini kaybeden adam çatıdan aşağı düşer.

Sadi, Yaver’i arayıp cesedi ortadan kaybetmesini ona şifreli bir şekilde söyler. Songül durumu öğrendikten sonra o adamların hala peşinde olduklarını anlar. Gizem, Araz’ın Derya’yla konuştuğunu ve ona yalan yanlış şeyler anlattığını öğrenir ve emen onu terk eder. Araz’a, Mert’i ondan hatta kendinden korumak için ondan uzaklaştığını itiraf eder.

Can, babası hastalanınca mecburen onun yerine pilav satmaya başlar. Araz ve arkadaşları Can’ın yanına gidip onun arabanın yanından uzaklaşmasını bekler. O uzaklaştıktan sonra pilav arabasını kırıyorlar. Can, durumu arkadaşlarına söylüyor ve iki gurup büyük bir kavgaya girişirler.

Sadi, onları kavga ederken görüp durumu öğreniyor ve onları ertesi gün alıp bir atölyeye götürür. O arabayı Araz ve arkadaşlarına tekrardan yaptırır. Celal, kurul raporu için hastaneye gider. Hastanede kendisine bir iğne vurup geçici felç olur. O öyleyken kuruldan geçip bir daha yürüyemez raporu alır.

Sadi Songül’e, sürpriz yapıp onu lunaparka götürür. Osman, Kırdarlar’ın bir kadının peşinde olduğunu öğrenir. Yanına gidip ona o kadını araştıracağını söyler. Karşılığında ise ondan Emin’i bulmak için kendisine yardım etmesini ister. Osman ile Kırdarlar el sıkışır. Songül ile Sadi, çocuklar gibi eğlenip çok güzel bir gün geçirir.

Gelsin Hayat Bildği Gibi 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Songül’e Yapılacak Suikastı Önceden Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler