Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildği Gibi 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Songül'e Yapılacak...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildği Gibi 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Songül’e Yapılacak Suikastı Önceden Öğreniyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 11. yeni bölümüyle 30 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Evde elektrikler kesilir ve Sadi ile Songül romantik anlar yaşar. Songül Sadi’ye, son zamanlarda öpmeyi istediği bir kadın olup olmadığını sorar. Daha sonra telefonun ışığını açan Songül, Sadi’nin tüm romantizmini bozar. Gizem ile annesinin oturduğu evin sahibi onları sokağa atar. Melek’in duruşmasının kararı verilir. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sadi, Songül’e yapılacak suikastı önceden öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sadi Songül’e Yapılacak Suikastı Önceden Öğreniyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11. bölüm 2. fragmanında; Yaver, Songül’e yapılacak suikastı önceden öğrenip Sadi’ye haber veriyor. Songül, birilerinin kendisini takip ettiğini anlıyor. Tam tuzağa düştüğü sırada Sadi, yardımına yetişiyor. Melek için hakim kararını açıklıyor. Öte yandan Rıza, evsiz kalan Gizem ile annesinin evinde kalmalarına izin veriyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11. bölüm 2. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Sadi, çatıdan birinin Songül’ün fotoğraflarını çektiğini anlayıp hemen yanına gider. Onunla kavgaya tutuşup elinden telefonu alır. Adam, öce ona yalvarıp bir daha böyle şeyler yapmayacağını söyler. Sonra bıçakla Sadi’nin üzerine saldırır. Dengesini kaybeden adam çatıdan aşağı düşer.

Sadi, Yaver’i arayıp cesedi ortadan kaybetmesini ona şifreli bir şekilde söyler. Songül durumu öğrendikten sonra o adamların hala peşinde olduklarını anlar. Gizem, Araz’ın Derya’yla konuştuğunu anlar. Hemen Ayaz’ı terk eder. Araz’a, Mert’i ondan hatta kendinden korumak için ondan uzaklaştığını söyler.

Can, babası hastalanınca onun yerine pilav satmaya başlar. Araz ve arkadaşları Can’ın yanına gidip onun arabanın yanından uzaklaşmasını bekler. O uzaklaştıktan sonra pilav arabasını kırıyorlar. Can, durumu arkadaşlarına söylüyor ve iki gurup büyük bir kavgaya girişirler.

Sadi, onları kavga ederken görüp durumu öğreniyor ve onları ertesi gün alıp bir atölyeye götürür. O arabayı Araz ve arkadaşlarına tekrardan yaptırır. Celal, kurul raporu için hastaneye gider. Hastanede kendisine bir iğne vurup geçici felç olur. O öyleyken kuruldan geçip bir daha yürüyemez raporu alır.

Sadi Songül’e, sürpriz yapıp onu lunaparka götürür. Osman, Kırdarlar’ın bir kadının peşinde olduğunu öğrenir. Yanına gidip ona o kadını araştıracağını söyler. Karşılığında ise ondan Emin’i bulmak için kendisine yardım etmesini ister. Osman ile Kırdarlar el sıkışır. Songül ile Sadi, çocuklar gibi eğlenip çok güzel bir gün geçirir.

Gelsin Hayat Bildği Gibi 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Songül Tüm Romantizmi Bozuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler