Ana SayfaDizilerMasterChef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 6. haftanın ilk gününde kaptanlık oyunuyla ekrana geldi. Vural’ın elenmesinin ardından onun yerine yedeklerden seçilen Şule geldi. Kaptanlık oyununda yarışmacılar en iyi tiramisu yapmak için yarıştı. En iyi tiramisu yapan iki yarışmacı kaptanlık düellosunda yarıştı. Mavi takım kaptanı belli oldu. MasterChef 6. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022 5. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2022’nin 6. haftasının ilk gününde yedeklerden seçilen son yarışmacı da yarışmaya dahil oldu. Şule, yedeklerden ana kadroya geçen son yarışmacı oldu. Bu haftadan itibaren yarışmanın ana kadrosu eksilerek devam edecek. Takım oyunu için yarışmacılar yerlerini aldı. Danilo şef, kaptanlık oyununda yarışmacılardan tiramisu yapmalarını istedi.

TAKIM OYUNU!

Yarışmacılar, en iyi tiramisu yapmak için mücadele etti. Verilen süre içinde yarışmacılar en iyi tabağı yapıp şeflerin beğenisine sundu. Ancak Atike, son uyarıların ardından tiramisu tabağında kasnağı unuttuğunu fark etti. Şefler, Atike’nin tabağını değerlendirme dışı bıraktı. Atike, bu yaptığı hatadan sonra büyük bir üzüntü içine girip göz yaşlarına hakim olamadı.

Şefler yarışmacıların yaptığı tatlıların tadımlarını ayrı ayrı yapıp favori yarışmacılarını açıkladı. Şefler, en iyi tabağı yapan yarışmacıların isimlerini açıkladı. Bu isimler; Kıvanç, Büşra, Şule, Serpilay ve Çağatay olarak belirlendi. Şefler aralarında bu 5 yarışmacı arasında en iyi tabağı yapan iki yarışmacıyı açıkladı. Bu yarışmacılar; Çağatay ile Büşra oldu.

KAPTANLAR DÜELLOSU!

Kaptanlık düellosunda yarışacak en iyi iki isim Çağatay ve Büşra olarak belirlendi. İki yarışmacıdan kaptanlar düellosunda, verilen 9 ürünü istenilen gramajda tahmin etmeleri istendi. Her iki yarışmacı mavi takım kaptanı olabilmek için zorlu bir mücadele verdi. Mücadelenin sonunda Çağatay düelloyu kazandı ve mavi takım kaptanı oldu. Çağatay, kırmızı takım kaptanı olarak karşısına Ayaz’ı seçti.

Mavi takım kaptanı Çağatay’ın, seçtiği yarışmacılar; Büşra, Tayfun, Kaan, Görkem, Atike, Tolga, Şule ve Fatma Nur oldu.

Kırmızı Takım kaptanı Ayaz, seçtiği yarışmacılar; Gamze, Metin, Burak Kaya, Serpilay, Yağız, Kıvanç, Barış ve Burak oldu.

MasterChef 5. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler