Ana SayfaDizilerMasterChef 5. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 5. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 5. haftanın 3.  takım oyunuyla ekrana geldi. Haftanın son takım oyunu için  MasterChef ekibi Diyarbakır’a gitti. Diyarbakır yöresine ait yemeklerden oluşan bir menü yapılıp misafirlerin beğenisine sunuldu. Misafirler, beğendikleri yemekleri oylarını kullandı. İlk oyunda başarılı olan takım haftanın 3. takım oyununu kazandı. Kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı haftanın 5. eleme adayını belirledi. 6. eleme adayı ise, takımın kullandığı oylarla belli oldu. MasterChef 5. hafta 3. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 5. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 2. Ve 3. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 5. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 5. haftasında 3.  takım oyununda takımlar, Diyarbakır yöresine ait beş yemekten oluşan bir menü ile yarıştı. Her iki takımda verilen süre içinde yemeklerini yapıp misafirlerin beğenisine sundu. Fatmanur yine faul bir hareket yaptı ve şeflerden takımına ceza verildi.

TAKIM OYUNU!

Şefler takımlara hazırladıkları menüyü açıkladı. Menü; Habaniks çorbası, içli köfte, duvaklı pilav, narden aşı ve burma kadayıf olarak belirlendi. Bu menü için takımlara tam bir saat süre verildi. Her iki takımda yemekleri verilen süre içinde yapıp misafirlerin beğenisine sunmak için büyük mücadele verdi.

Verilen sürenin bitmesiyle Fatmanur, yemeğini ocaktan indirmedi ve yemek pişmeye devam etti. Şefler, aralarında konuşup Fatmanur’un bu hatası için stüdyoda bir yaptırım uygulayacaklarını açıkladı. Misafirler yemeklerin tadımını yapıp beğendikleri takımın yemeğine oylarını kullandı.

Oylar stüdyoda açıldı. Fatmanur’un hatası için şefler kırmızı takıma eksi üç puan verdi. Kırmızı takım oylar açıklanmadan eksi üç puanla başladı. Sonuçlar açıklandı ve 25’e 7 mavi takım haftanın son takım oyununu kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için mutfağa girdi. Şefler yarışmacılara manda peyniri verdi ve onlardan bu ürünü kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Bu yemek için 40 dakika süre verildi. Verilen sürenin bitmesiyle şefler en başarılı tabağı yapan üç ismi açıkladı.

Ayaz, Büşra ve Yağız, en başarılı tabağı yapan isimler oldu. Yağız üçüncü, Büşra ikinci ve Ayaz birinci oldu. Ayaz, birinci olarak bireysel dokunulmazlığın da sahibi oldu.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Ayaz, haftanın 5. eleme adayı olarak Vural’ın ismini verdi. 6. eleme adayı ise yarışmacıların verdiği oylarla belirlendi. En çok oyu alan Atike, haftanın son eleme adayı oldu.

MasterChef 5. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler