Ana SayfaDizilerMasterChef 5. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 5. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 5. haftanın takım oyunuyla ekrana geldi. Takım oyununda takımlar düello şeklinde verilen köfte çeşitleriyle yarıştı. İlk turda başarılı olan takım haftanın ilk takım oyununu kazandı. Kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı ilk eleme adayını belirledi. İkinci eleme adayı ise, takımın kullandığı oylarla belli oldu. MasterChef 5. haftanın ilk takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022 5. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 5. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 5. haftasında ilk takım oyununda takımlar, ilk oyun için mücadele etmek için mutfağa girdi. Şefler takımlardan köfte çeşitleri verip kaptanların seçtiği oyuncular ile düello etmesini istedi. Kaptanların seçtiği yarışmacılar seçilen rakipleriyle verilen köfteleri yapmak için mücadele etti.

BİRİNCİ TUR!

Şefler takımlardan 9 çeşit köfte çeşidi yapmalarını istedi. Mavi ve kırmızı takım ikişerli olarak düello şeklinde yarıştı. Verilen süre içinde yarışmacılar en iyi köfteleri yapmak için mücadele etti. Fatmanur, süre bittikten sonra tabağına dokunduğu için tabağı değerlendirmeye alınmadı.

Verilen sürenin bitiminde şefler köftelerin tadımlarını yaptı. 7’ye 2 mavi takım haftanın ilk takım oyununu kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın ilk takım oyununu kaybeden kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Şefler kırmızı takım yarışmacılarından Tuzda balık yapmalarını istedi. Süre başladı ve yarışmacılar en iyi tuzda balık yemeğini yapmak için büyük bir mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde şefler tabakların tadımını yapıp en başarılı üç tabağı belirledi.

Haftanın 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlık oyunun en başarılı tabağını yapan yarışmacılar; Tolga, Atike ve Ayaz oldu. Atike 3. olurken Ayaz günün ikincisi oldu. Tolga, bireysel dokunulmazlığın en başarılı tabağını yaparak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Tolga, ilk eleme adayı olarak Fatmanur’un ismini verdi. Fatmanur 5. haftanın ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayı yarışmacıların kullandığı oylarla belirlendi. En çok oyu alan yarışmacı Görkem oldu. Görkem haftanın 2. eleme adayı oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam haftanın ikinci takım oyunu oynanacak. Takımlar haftanın ikinci takım oyununda meze çeşitleriyle yarışacak. En iyi meze çeşitlerini yapan takım haftanın ikinci takım oyununun galibi olacak. Mehmet şef, bir yarışmacının yaptığı yemek için kaşık atıyor. Yılın ilk kaşığını Mehmet şef kimin için attı?

MasterChef 2022 4. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler