Ana SayfaDizilerMasterChef 2022 4. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022 4. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 4. haftanın eleme gecesiyle ekrana geldi. Hafta içi aynı takımdan eleme potasına düşen 6 yarışmacı iki turdan oluşan eleme oyunlarıyla yarışmada kalabilmek için mücadele verdi. İlk eleme turunda şefler yarışmacılardan yaratıcı yemek yapmalarını istedi. İkinci tura kalan üç yarışmacı ise Somer şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için yarıştı. En başarısız tabağı yapan yarışmacı MasterChef 2022’ye veda etti. MasterChef 2022 4. hafta elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 4. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 2022 4. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Hafta içi kırmızı takımdan eleme potasına düşene 6 yarışmacı; Vural, Atike, Fatmanur, Melih, Barış ve Kıvanç eleme gününde şeflerin karşısına çıktı. Şefler öncelikle yarışmacılarla haftanın kritiğini yaptı. Yarışmacılar MasterChef’e büyük zorlu aşamalardan geçerek geldiklerini ve oradan ayrılmak istemediklerini söylediler.

BİRİNCİ ELEME TURU!

İlk eleme turunda şefler yarışmacılara iki çeşit Manyas kelle peyniri verip bu ürünü kullanarak onlardan yaratıcı yemekler yapmalarını istediler. Bu tur için yparışmacılara tam 40 dk süre verildi. Sürenin başlamasıyla 6 yarışmacı var güçleriyle en yaratıcı yemeği yapabilmek için mücadele etti.

Verilen sürenin bitiminde şefler yarışmacıların yaratıcı yemeklerini tek tek değerlendirip en başarılı yemeği yapan üç ismi belirledi. İlik turda en başarılı yemeği yapan Kıvanç, turun birincisi oldu. 2. Atike, 3. yarışmacı ise Vural oldu. Bu üç yarışmacı en az bir hafta daha MasterChef’te kalmaya hak kazandı.

ELENEN YARIŞMACI KİM OLDU?

Geriye kalan Fatmanur, Melih ve Barış ikinci eleme turunda yarışmak üzere tekrar mutfağa girdi. Somer şef, yarışmacıların karşısına kendi yaptığı analı kızlı yemeğiyle çıktı. Onlara yemeğin inceliklerini anlattıktan sonra tadım yaptırıp, bu yemeğe en yakın yemeği yapmalarını istedi.

Verilen süre 40 dakika oldu. Verilen süre içinde 3 yarışmacı Somer şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için mücadele etti. Verilen süre içinde yarışmacılar yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler yemeklerini değerlendirdikten sonra sonucu açıkladı. En başarılı yemeği yapan Fatmanur oldu. 2. en başarılı yemeği yapan Barış oldu. Bu iki yarışmacı en az bir hafta daha yarışmada kalabilme hakkına sahip oldu.

Haftanın elenen yarışmacısı ise Melih oldu. Melih, önce şefleriyle vedalaştıktan sonra arkadaşlarının yanına giderek onlarla da tek tek vedalaştı. Daha sonra üzülerek stüdyoyu terk etti.

MasterChef 4. Hafta 2. Kakım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler