Ana SayfaDizilerTozluyaka 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Mavi'yi Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Tozluyaka 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Mavi’yi Öldürüyor Mu?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Tozluyaka, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali, Mavi’yi bulup onu okula geri döndürmek istiyor. Cemre, Mavi’yi okula kimin getirdiğini öğrenmeye çalışıyor. Hazal, Ege ve Çağrı’dan şüpheleniyor. Ama Ali’den şüphelenmiyor. Berk, babasının sakladığı görüntülerden Cemre’ye oyun oynayanın Ali olduğunu anlayıp onun kavga etmeye gidiyor. Derya, Ali ile Berk’in kavga ettiğini görüp araya giriyor ve onlara kardeş olduklarını söylüyor. Tozluyaka 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemre, Mavi’yi öldürüyor mu?

Pazar Dizileri 2022

Cemre Mavi’yi Öldürüyor Mu?

Tozluyaka 13. bölüm 1. fragmanında; Mavi Cemre’ye, telefonundaki görüntüyü gösterip ona zamanın daraldığını söylüyor. Ali, annesinin yıllarca kendisinden sakladığı gerçeği öğrenince büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Berk ise babasına, bundan sonra oğlunu kendisinden koruması gerektiğini söylüyor. Derya ile Önder barışıyor. Cemre, Mavi’ye saldırıyor ve o ölünce içinin garip bir huzur kapladığını, Vefa öldükten sonra da öyle olduğunu düşünüyor.

İşte Tozluyaka 13. bölüm 1. fragmanı…

TOZLUYAKA 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemre, sahilde hareketsiz karnından yaralı bir şekilde bulunduktan iki ay önce, Ali, Mavi’yi bulup ondan yardım isteyip okula getiriyor. Cemre, Mavi’yi karşısında görünce onu kimin okula getirdiğini bulmak için Berk’ten yardım istiyor. Kenan, Derya’yı zorla arabaya bindirip bakım evine götürüyor. Bilal, Kenan’ın Derya’yı kaçırdığını düşünüp hemen Önder’i arayıp yardım istiyor.

Kenan, bir gün önce babasına torunlarını görme karşılığında istediği oyunu oynamasını istiyor. Derya gelince ona, Kenan’ı evlenmeye kendisinin zorladığını, söylüyor. Kenan bunu, Derya’yı geri kazanmak için yapıyor. Ancak Derya, Kenan’ı hiçbir koşulda kabul etmiyor. Cemre, Mavi’yi okula getirip kendisiyle oyun oynayanların Hazal, Ege ve Çağrı olmasından şüpheleniyor.

Berk, Ali ile Mavi konuşurken fotoğraflarını çekip Cemre’ye gösteriyor. Daha önceden Cemre, Mavi’yi Berk’ten kıskanıp onu merdivenlerden itmişti. Bunu bilen Mavi, Cemre’nin Ali’yi kendisinden kıskanması için elinden geleni yapıyor. Ege’nin evinde Mavi’ye bir hoş geldin partisi düzenleniyor.

Ali, Cemre’yi arayıp onu partiye çağırıyor. Buna sinirlenen Cemre, Hazal’ın evine gidip onun hizmetçinin kızı olduğunu öğreniyor. Odasından Berk’le çekilmiş fotoğraflarını alıp partiye gidiyor. Tek tek bütün arkadaşlarının yalanlarını yüzlerine vuruyor. Arap, Duru’nun Amerika’da sevgilisi olduğunu duyunca büyük bir hayal kırıklığına uğruyor.

Önder, Derya’nın Nesrin yüzünden kendisiyle konuşmadığını anlayıp sinirle onun yanından ayrılıyor. Derya Nesrin’i arayıp Önder’in ona zarar vermesinden korktuğunu söylüyor. Ayla, Nesrin’i takip ediyor. Nesrin, yüzüne dayak yemiş gibi makyaj yapıp Derya’nın yanına gidiyor. Ayla, onların yanına gidip Nesrin’in yalanını ortaya çıkarıyor.

Önder’in bir karıncayı bile incitmeyeceğini söylüyor. Berk, babasının sakladığı görüntülerden Cemre’nin dolabına Ali’nin bir şey koyduğunu görüp onunla kavga etmeye gidiyor. Derya araya girip Berk’e, durmasının Ali’nin onun kardeşi olduğunu söylüyor. İki ay sonra, Cemre’nin sahilde bulunmasından sonra Ali, Osman’ı elleri kanlar içinde buluyor.

Tozluyaka 12. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Derya Berk’e Ali’yle Kardeş Olduklarını İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler