Ana SayfaDizilerTozluyaka 12. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Derya Berk'e Ali'yle Kardeş Olduklarını İtiraf...

İlgili Postlar

Tozluyaka 12. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Derya Berk’e Ali’yle Kardeş Olduklarını İtiraf Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Tozluyaka, 12. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mavi, Ali’den hoşlanmaya başlar. Cemre, Mavi’den Ali’yi kıskanmaya başlar. Zeynep de, Çağrı’dan hoşlanmaya başlıyor. Cemre ile Berk, yalnız kalır. Diğer öğrenciler birlikte vakit geçirmeye başlar. Zeynep, annesi ile Bilal’i samimi bir şekilde görür. Tozluyaka 12. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Derya Berk’e, Ali’yle kardeş olduklarını itiraf etmek zorunda kalıyor.

Pazar Dizileri 2022

Derya Berk’e Ali’yle Kardeş Olduklarını İtiraf Ediyor!

Tozluyaka 13. bölüm 3. fragmanında; Zeynep, Bilal’le annesini birlikte gördükten sonra çok sinirleniyor. Bilal’den hesap soruyor. Kader kızına, birbirlerini sevdiklerini itiraf ediyor. Berk, Ali’yle büyük bir kavgaya tutuşuyor. Son anda Derya araya girip Berk’e, Ali’yle kardeş olduklarını söylüyor.

İşte Tozluyaka 12. bölüm 3. fragmanı…

TOZLUYAKA 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, Arap ve Zeynep Cemre’nin saatin peşinde olduğunu anlar. Kenan, Cemre’ye Vefa’nın saatinin içinde onun kayıtları olduğunu, onu bulmasını söyler. Ama Cemre, saati bulup kaydı yok etmenin derdine düşer. Ses seda çıkmayınca Kenan Ali’yi arayı Cemre’ye, Vefa’nın saatinde kayıt olduğunu söylediğini anlatır.

Ali, Cemre’nin bunu kimseye söylemediğini anlayınca ondan şüphelenip ne yapacağına bakar. Kaydı bulduktan sonra Cemre’nin koşarak evden ayrıldığını görüp takip ederler. Ali ve arkadaşları Cemre’yi Vefa’nın mezarı başında ağlarken bulur. Üç arkadaş Cemre’nin Vefa’nın katili olduğundan artık emin olur.

Ali, saati Kenan’ın avukatına teslim eder ve Kenan o ses kaydıyla serbest bırakılır. Ali, Cemre’ye oyun oynamaya başlar. Önce dolabına bir saat koyar. Kenan, kamera kayıtlarını izleyip Ali’nin Cemre’nin dolabına bir şey koyduğunu gördükten sonra kayıtları sildirir. Ali’yi de yanına çağırır ve görüntüleri izletir.

Kenan da artık Cemre’nin katil olduğunu anlar ve onun Mavi’yi merdivenlerden ittiği aklına gelir. Ali’ye olayı anlatıyor. Cemre’nin Mavi’yi merdivenlerden ittiğini ve kamera kayıtları kaybolduğu için burslu olan öğrencinin okuldan atıldığını anlatır. Derya, Önder’in evindeyken Nesrin içeri anahtarıyla girer.

Nesrin’i gören Derya, Önder’in onu darp ettiğini zanneder ve hemen onunla görüşmeyi bırakır. Daha sonra Nesrin Derya’nın yanına gidip, birkaç kez Önder’in kendisini dövdüğünü söyler. Önder ise, Derya’nın kendisinden neden uzaklaştığını anlayamaz. Cemre, notlar ve videolar almaya başlar. Berk, bu zamanda Cemre’nin yanında olur.

En son Cemre’ye bir paket gelir. O paketin kurdelesini takip eden Cemre, karşısında Mavi’yi bulur. Cemre, deniz kenarında hareketsiz yerde yatarken bulunur. Cemre’ye ne oldu?

Tozluyaka 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kader İle Bilal Zeynep’e Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler