Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 18. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Somer İle Türkan'ın...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 18. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Somer İle Türkan’ın Tatlı Atışmaları!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 18. yeni bölümüyle 20 eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nesrin iyileşmeye çalışırken ailesi ona destek olur. Özellikle Dönüş, annesiyle ilgilenir. Diğer taraftan Türkan ve Somer’in de yaşamında dalgalanmalar olur. Mine’nin evdeki varlığı ve davranışları Somer’i kızdırır. Sonunda Somer, Mine’den evde ayrılmasını ister. Üç Kız Kardeş 18. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Somer ile Türkan’ın tatlı atışmaları…

Salı Dizileri 2022

Somer İle Türkan’ın Tatlı Atışmaları!

Üç Kız Kardeş 18. bölüm ön izlemesinde; Somer, geceyi balkonda uyuyarak geçiriyor. Türkan, yanına gelir ve onu uyandırıyor. Somer’in boynu tutulduğu için Türkan ona masaj yapıyor. Bu sırada gecenin hıncını alan Türkan, Somer’e masajı sert yapıyor. Somer ise, Türkan’ın bu tatlı oyununa katılarak keyifli bir an yaşıyorlar.

İşte Üç Kız Kardeş 18. bölüm 1. ön izleme…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Nesrin, Rüçhan’dan onun kızına yaptıklarını ve Somer’in Mine’den bir çocuğu olacağını öğrendikten sonra fenalaşır. Dönüş, annesini yatakta hareketsiz bir şekilde yatarken bulur. O günden sonra Nesrin, kimseyle konuşmaz ve sadece bebek kıyafetleri alıp çanta hazırlamakla meşgul olur

Derya, Fatih’le konuşup onun çocuğu olduğunu öğrendikten sonra ailesine karşı tavrı değişir. Aslında Fatih’in kızı Dönüş olduğunu bilmediği için tahminen Derya’ya bunu itiraf eder. Derya, İzmir Mimarlık fakültesini kazanır. Yurtta değil ayrı evde kalmak için gidip Fatih’den para ister.

Nesrin, sadece günlerini bebek çantası hazırlamakla geçirir. Somer ile Türkan, ayrı evlerinde yaşamaya başlar. Rüçhan, onların orada yaşamasını istemez ve Türkan’ın peşine parayla adam tutup onun önüne geçip ona, Ferit’in onunla görüşmek istediğini söyleyip korkutur.

Türkan, korkudan evden çıkamaz. Mine, doğum sancıları tutunca Somer’i arar. Somer, Mine’nin yayında olup kızının doğumuna şahit olur. Daha sonra gidip kızını nüfusuna geçirmek ister. Ancak Mine’nin hala evli olduğunu öğrenir. Ondan önce Nihat, bebeğin nüfus cüzdanını kendi üzerine geçirip Somer’e cüzdanı gösterir.

İkili arasında yumruklu kavga çıkar. Türkan, Somer’in eve yaralı bir şekilde gelince onun Ferit’le kavga ettiğini düşünür. Somer, Mine’yi alıp emniyetli bir eve yerleştirir. Mine, Somer’in konuşmalarından çocuğunu kendisinden alacağını duyar. Hemen bir plan yapıp Nihat’ı arar.

Nihat, Mine’nin oyununa geldiğine anlayınca bebeği alıp kaçmaya çalışır. Zorlu takip sonunda Somer, Nihat’ı dövüp bebeği alıp eve Mine’ye birlikte döner. Türkan ile Rüçhan, Somer ile Mine’yi birlikte görünce şok olur.

Üç Kız Kardeş 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Somer Mine’yi Evden Kovuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler