Ana SayfaDizilerGül Masalı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak Bıçaklanıyor!

İlgili Postlar

Gül Masalı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak Bıçaklanıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 13. yeni bölümüyle 18 eylül pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gonca, Toprak’a artık güvenmediği için onu terk eder. Canan, Halil’e çektiği silahla yaralanır. Ancak onu yinede bırakmak istemez. Toprak, Gonca’nın kalbini tekrar kazanmak için Ece’yle yakınlaşır. Onunla konuşup Gonca’ya yaptığı planı bertaraf etmek için uğraşır. Gül Masalı 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Toprak, bıçaklanıyor.

Pazar Dizileri 2022

Toprak Bıçaklanıyor!

Gül Masalı 13. bölüm 2. fragmanında; Gonca, Toprak’tan ayrıldıktan sonra aşk acısı çekmeye başlıyor. Rıfat, kızını aldattığı için Halil’den hesap soruyor. Canan, babasına silahını doğrultup kocasını ve kendisini rahat bırakmazsa onu öldüreceğini söylüyor. Bir eğlence mekanında kavga çıkıyor ve çıkan kavgada Toprak, bıçakla yaralanıyor.

İşte Gül Masalı 13. bölüm 2. fragmanı…

GÜL MASALI 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Toprak ile Gonca, el ele annesiyle dedesinin karşısına çıkıp evlenmeye karar verdiklerini söyler. Canan, sinir krizleri geçirir. Gonca, Toprak’la birlikte eve gittiklerini babasının Rıfat’ın adamları tarafından darp edildiğini görür. Tahir, Toprak’a tokat atıp bu evliliği onaylamadığını kızına söyler.

Fuat, Tahir’in darp edildiğini öğrendikten sonra Rıfat’ın yanına gidip o köşklerini satın alıp düğün hediyesi olarak Gonca’ya hediye edeceğini söyler. Rıfat, kızının durumunun iyi olmadığını anlayıp Gonca’yla konuşmaya gider. Gonca, Rıfat’a gereken cevabı verip gönderir.

Sonra Toprak’ın yanına giden Rıfat, onu da bu yoldan geri çeviremez. Arzu, artık abisiyle yaşamaya başlar. Canan’ın psikolojisi iyice bozulur. Ece Canan’a, Toprak’la Gonca’yı ayırmak için aklına bir plan geldiğini söyler. Fotomontajla kendi fotoğraflarının yerine kardeşi Deniz’i koydurup Toprak’ın, kendisini kız kardeşiyle aldattığı yalanını ortaya atar.

Arda’yı yanına çağırıp ona bu fotoğrafları verir. Oda götürüp fotoğrafları Halil’e verir. Halil kızına fotoğrafları gösterip, Toprak’ın onu üzmesine izin vermeyeceğini söyler. Ece, önce Toprak’ın yanına gidip onunla konuştuktan sonra bunun bir oyun olduğunu anlar.

Doğruca Ece’nin yanına gidip bu yalana inanmadığını, fotoğrafların sahte olduğunu bildiğini söyler. Ece’nin bu planı tutmaz. Tahir, kızının hala Toprak’la evlenmekten vazgeçmediğini görünce ona, kendisini unutmasını söyleyip İstanbul’a gitmeye karar verir.

Halil, artık Canan’ın yaptıklarına dayanamayıp gidip hisselerini Fuat’a satıp oradan gitmeyi planlar. Bu arada Canan, Halil’in peşine adam takar. Rıfat’a, Halil ile Pınar’ın fotoğrafları gelir. Bunu gören Canan, silahını alıp onları basar. Halil’e silahını doğrultup onu öldürmek ister. Halil, onun elinden silahı almaya çalışırken silah patlar.

Ece, bir barda sarhoş olmuş gibi numara yapıp Toprak’ın kendisini almaya gelmesini sağlar. O sırada da Gonca’ya yerini haber verir. Gonca, onları birlikte görünce Ece’nin hayatlarından çıkmayacağını anlayıp yüzüğünü çıkarıp Toprak’a verir. Bu arada sarhoş bir şekilde yola çıkan Tahir, kaza geçirir.

Gül Masalı 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Toprak Gonca’nın Kalbini Kazanabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler