Ana SayfaDizilerPazar Dizileri 2022

İlgili Postlar

Pazar Dizileri 2022

Pazar Dizileri 2022 neler? 

2022 yılının pazar akşamları ise oldukça keyifli ve gizemli geçiyor sebebi ise dikkatle izlemeniz gereken dizilerin yayınlanması. TRT1’de Teşkilat, ATV’de Adı Sevgi, Kanal D’de Yargı, TV8’de Survivor, yapımları yayınlanıyor ve seçim yapmak biraz zor, birini izleseniz diğerinde neler yaşandı bitti merak konusu.

Teşkilat

Haşmet Halide İçin Ali Rıza'yı Teşkilata Alıyor
Haşmet Halide İçin Ali Rıza’yı Teşkilata Alıyor

TIMS&B Productions imzalı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu senaryosunu ise Teşkilat Yazı Grubu’nun kaleme aldığı güçlü kadrosu, ekibi ve de prodüksiyonu ile ekranlarda yer alıyor. İlk bölümünden bugüne kadar her hafta zirvede kalmayı başardı ve adından sık sık söz ettiriyor. Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslararası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır.

Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir. Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve “resmen” ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar.
Dizinin çekimleri ise Ankara’da yapılıyor. Pazar dizileri 2022 neler?

Adı Sevgi

Koliba Film imzalı, yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturduğu senaryosunu ise Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura’nın kaleme aldığı dram, aksiyon ve gerilim temalı ‘adı sevgi’ son zamanlarda dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Mesleğine tutkuyla bağlı genç lise öğretmeni Elif Türkkan’ın Sarpça’ya gelişi, bu küçük ilçede yaşayan herkesin hayatında bir dönüm noktası olur. Elif burada hayatının baharındaki Zeynep’in çaresizliğiyle tanışınca ona kol kanat gerer. Böylece Zeynep’in evlenmeye zorlandığı güçlü Baykara ailesinin veliahdı Volkan ve Sarpça’nın üzerine kâbus gibi çökmüş olan bu aileyle tek başına bir savaşa girişir. Elif zamanla kendisi dışında bir kişinin daha ilçenin makus talihini değiştirmek için uğraştığını fark edecektir.

Kendi ailesine sırtını dönmüş olan gizemli Emir Baykara’yla karşılaşması Elif için kafa karıştırıcı olur. Ancak Elif için her şeyden önce gelen bir şey vardır. Öğrencileri için verdiği aralıksız mücadele sayesinde Zeynep’le başlayıp, Esma, Doğukan, Arda, Cem, Gülendam, Fidan ve daha pek çoklarının geleceğe umutla bakmasını sağlayacaktır. Adı Sevgi, öğrencileri için her şeyi göze alabilecek genç bir kadının, kararlılıkla, sevgiyle ve fedakarlıkla öğrencilerde, ailelerde ve bütün ilçede yarattığı değişimi anlatır.

Yargı

Ilgaz Ceylin'in Aşk İtirafına Cevap Veremiyor
Ilgaz Ceylin’in Aşk İtirafına Cevap Veremiyor

Ay Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturduğu senaryosunu ise Sema Ergenekon’un kaleme aldığı aksiyon, dram, psikoloji, gerilim, polisiye ve hukuk temalı ve ilk gösteriminden bu güne kadar çok yoğun ilgiyle izlenen ve sosyal medya da adından çokça söz ettiren ‘Yargı’ dizisi Pazar akşamına ayrı bir renk katıyor.

Survivor


Uzun yıllar devam eden fenomen yarışma Survivor pazartesi dahil haftada 5 gün yayınlanıyor, Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışmasıdır. Survivor formatı 1992’de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur, ülkemizde ise Acun Ilıcalı tarafından hakları satın alındı ve uzun yıllardır yayın hayatına devam ediyor. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler.

Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan “Sole Survivor” (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler