Ana SayfaDizilerKardeşlerim 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nebahat Akif'in İpini Çekmeye Hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nebahat Akif’in İpini Çekmeye Hazırlanıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 45. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akif, Resul’un elinden silahı almaya çalışırken Resul düşüp kafasını çarpıyor. Orada hayatını kaybediyor. Akif, tüm delilleri yok edip Nebahat’le oradan kaçıyor. Suzan, Resul’un kendisiyle ne konuşmak istediğini merak edip onun evine gidiyor. Gittiğinde onu kanlar içinde yerde buluyor. Suzan, göz altına alınıyor. Asiye, ameliyattan çıktıktan sonra Ömer’in yaptığı işi öğrenince onunla konuşmuyor. Emel, onları barıştırmayı başarıyor. Şengül, Orhan’la Gönül’ü yemek yerken görüyor. Kardeşlerim 46. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nebahat, Akif’in ipini çekmeye hazırlanıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Nebahat Akif’in İpini Çekmeye Hazırlanıyor!

Kardeşlerim 46. bölüm 1. fragmanında; Kaan, babasından af dilemek için şirkete gidiyor. Akif ise, çalışanlarından onu bir daha şirkete almamalarını söylüyor. Doruk, Kaan’ın durumuna üzülüp onunla yakınlık kuruyor. Şengül, Orhan’la Gönül’ün arasında bir şey olduğunu zannediyor. Gidip Gönül’ün, dükkanını başına yıkmak istiyor. Nebahat, Asiye ile kardeşlerine babalarının katilinin Akif olduğunu söylemeye karar veriyor ve onlara her şeyi anlatmak için kapılarını çalıyor.

İşte Kardeşlerim 46. bölüm 1. fragmanı…

 

KARDEŞLERİM 45. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asiye, bacağından yaralanıyor. Orhan, Ömer’in tefecilere çalıştığını sonradan öğrenip ona tavır alıyor. Tefeciyi, polisler yakalıyor. Asiye, ameliyata alınıyor. Ömer, büyük bir vicdan azabı çekerken, Doruk’ta onu koruyamadığı için kendisini affedemiyor. Asiye, ameliyattan çıkıyor ve doktor sağlığının yerinde olduğunu söylüyor.

Akif, geldikten sonra Resul’u göremiyor. Nebahat’le birlikte onu ararken Resul, onların karşısına elinde silahla çıkıyor. Akif’e silahını doğrultup, onu polise vereceğini söylüyor. Resul’un elindeki silahı almaya çalışırken Akif onun düşmesine neden oluyor. Kafasını çarpan Resul oracıkta hayatını kaybediyor.

Onun öldüğünü anlayan Akif, ne yapacağını bilemiyor. Sitenin kapıcısı camdan Resul’un yerde hareketsiz yattığını görüp polisi arıyor. Akif, polis gelene kadar delilleri ortadan kaldırıp kaçıyor. Suzan, Resul’un kendisine Akif’le ilgili ne anlatacağını merak edip onun yanına geliyor.

Onu yerde yatarken görüp yanına gidiyor. Elleri kan oluyor. O sırada polisler geliyor ve Suzan’ı göz altına alıyor. Akif, Suzan’ın gözaltına alındığını duyup yanına gidiyor. Suzan, serbest bırakılıyor. Ayla, Resul’un öldüğünü Berk’e nasıl haber vereceğini bilemiyor. Onu hastaneye çağırıyor.

Berk, babasının öldüğünü öğrendikten sonra kendisini odasına kapatıyor. Bir hafta boyunca odasından çıkmayınca Aybüke onu, yıkık bir eve götürüp içini boşaltıp rahatlaması için kendisini üzen her şey için duvara vurmasını istiyor. Bert, biraz olsun kendisine gelip babasının telefonunu açıyor.

Onun telefonunda kendi resimlerini görünce mutlu oluyor. Akif’in videosuna rastlıyor. Tam açtığı sırada şarj bitiyor. Akif, o videodan kurtulduğunu zannederken Resul’un bir kopya daha aldığından haberi yoktur. Orhan, Şengül’ün Ömer’in ne iş yaptığını öğrendiğini ve kendisine söylemediğini öğreniyor.

İkilinin araları yine bozuluyor. Orhan gidip dükkanda yatıyor. Gönül, onu öyle görünce kahvaltıya davet ediyor. Şengül, onları neşeli bir şekilde kahvaltı yaparken görüyor. Emel, abisi ile ablasını barıştırıyor.

Kardeşlerim 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berk Babasının Ölümünü Kabullenemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler