Ana SayfaDizilerKardeşlerim 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berk Babasının Ölümünü Kabullenemiyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berk Babasının Ölümünü Kabullenemiyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 45. yeni bölümüyle 26 mart cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akif geldiğinde Resul’u göremez. Onun kaçtığını düşünürken Resul, elinde silahla karşısına çıkar. Onu polise vereceğini söyleyince ikili boğuşur. Resul, kafasını çarpıp yere yığılır. Akif, Resul’un nabzının atmadığını görüp onun öldüğünü anlar. Kardeşlerim 45. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Berk, babasının ölümünü kabullenemiyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Berk Babasının Ölümünü Kabullenemiyor!

Kardeşlerim 45. bölüm 2. fragmanında; Asiye, bacağından vuruluyor. Ömer ile Doruk, onu hastaneye yetiştiriyor. Resul’un öldüğünü anlayan Akif, Nebahat’le birlikte ortada bir delil bırakmamak için her yeri temizliyor. Suzan, Resul’u öldürmekten göz altına alınıyor. Akif, kendisini kurtarmak için Suzan’ı harcayacak mı? Berk, babasının ayağının takılıp düştüğünü ve bu yüzden öldüğü haberini alıyor ve buna inanamıyor.

İşte Kardeşlerim 45. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 44. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, tefeciye borcu olan adamı döverken Doruk’la göz göze gelir. Tefeci, Ömer’e beş yüz lira verir. Sonra Doruk’un yanına gidip ondan, gördüklerini kimseye anlatmamasını ister. Doruk, Asiye’nin endişelenmesi üzerine onu takip ettiğini söyleyip ondan bir an evvel o işi bırakmasını ister. Borcu olduğu için Ömer, biraz daha çalışması gerektiğini söyler.

Akif, Suzan’a evlenme teklif etmeye hazırlanır. Harika, bunu Akif’ten öğrenip yeniden zengin bir hayata dönecek olmanın mutluluğunu yaşar. Mahkeme günü gelir. Akif, Harika’yla annesine akşam evlenme teklif edeceğini söylediği telefon görüşmesini Nebahat duyar.

Mahkemede kocasından boşanmak istemediğini söyler. Hakim, mahkemeyi bir ay sonrasına erteler. Akif, Suzan’ı yemeğe çıkarıp ona evlenme teklif eder. Suzan’da, onun boşanmadığından habersiz Akif’in evlenme teklifini kabul eder. Asiye, Doruk’tan annesiyle babasının boşanmadığını mahkemenin bir ay sonraya atıldığını öğrenir.

Harika, Asiye’ye annesiyle Akif’in evleneceğini ve artık o sevil hayattan kurtulacağını söyler. Asiye, Akif’le Nebahat’in boşanmadığını bunu Doruk’tan öğrendiğini söyler. Suzan, Akif’in boşanmadığını anlayıp onun yanına gider. Artık ona nasıl inanacağını söyleyip yüzüğü geri verir.

Resul, bilgisayarlardan çıkan görüntüleri inceler ve Akif’in inşaattan birini ittiğini görür. Hemen Nebahat’i arar. Nebahat, Resul’un yanına gider ve o adamın öldüğünü onun Asiye ile Ömer’in babaları olduğunu söyler. Resul, hemen telefona sarılıp polisi aramak ister. Nebahat ona engel olmak için kafasına sert bir cisimle vurup yaralar.

O yerde yatarken Akif’i arayı yanına çağırır. Tefeci, Ömer’in borcunu alır. Ancak onun elinden böyle kolay kurtulamayacağını söyler. Doruk, tefecinin bir adamı dövdüğünü görüp onları polise ihbar eder. Adam, Ömer’in kendilerini ihbar ettiğini düşünüp Ömer’e silah çeker. Asiye, onu korumak için önüne atılınca, kendisi bacağından vurulur.

Kardeşlerim 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Resul’u Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler