Ana SayfaDizilerKardeşlerim 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Resul'u Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Resul’u Öldürüyor Mu?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 44. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doruk, Ömer’le konuşup onun, tefeciye olan borcunu üstleniyor. Ama tefeci, Ömer’in işi böyle bırakamayacağını söyleyip tehdit ediyor. Nebahat, Akif’in Suzan’a evlenme teklif edeceğini duyunca boşanmaktan vazgeçiyor. Resul’un eline Akif’i bitirecek video geçiyor. Nebahat, Resul’un polisi aramasına engel olmaya çalışırken onu yaralıyor. Hemen Akif’i arayıp yanına çağırıyor. Asiye, Ömer’i korumaya çalışırken vuruluyor. Kardeşlerim 45. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Akif, Resul’u öldürüyor mu?

Cumartesi Dizileri 2021

Akif Resul’u Öldürüyor Mu?

Kardeşlerim 45. bölüm 1. fragmanında; Akif geldiğinde Resul’u göremiyor. Onun kaçtığını düşünürken Resul, elinde silahla karşısına geçiyor. Onu polise vereceğini söyleyince ikili boğuşuyor. Resul, kafasını çarpıp yere yığılıyor. Akif, Resul’un nabzının atmadığını görüp onun öldüğünü anlıyor.

İşte Kardeşlerim 45. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 44. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ömer, tefeciye borcu olan adamı döverken Doruk’la göz göze geliyor. Tefeci, Ömer’e beş yüz lira veriyor. Sonra Doruk’un yanına gidip ondan, gördüklerini kimseye anlatmamasını istiyor. Doruk, Asiye’nin endişelenmesi üzerine onu takip ettiğini söyleyip ondan bir an evvel o işi bırakmasını istiyor. Borcu olduğu için Ömer, biraz daha çalışması gerektiğini söylüyor.

Akif, Suzan’a evlenme teklif etmeye hazırlanıyor. Harika, bunu Akif’ten öğrenip yeniden zengin bir hayata dönecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Mahkeme günü geliyor. Akif, Harika’yla annesine akşam evlenme teklif edeceğini söylediği telefon görüşmesini Nebahat duyuyor.

Mahkemede kocasından boşanmak istemediğini söylüyor. Hakim, mahkemeyi bir ay sonrasına erteliyor. Akif, Suzan’ı yemeğe çıkarıp ona evlenme teklif ediyor. Suzan’da, onun boşanmadığından habersiz Akif’in evlenme teklifini kabul ediyor. Asiye, Doruk’tan annesiyle babasının boşanmadığını mahkemenin bir ay sonraya atıldığını öğreniyor.

Harika, Asiye’ye annesiyle Akif’in evleneceğini ve artık o sevil hayattan kurtulacağını söylüyor. Asiye, Akif’le Nebahat’in boşanmadığını bunu Doruk’tan öğrendiğini söylüyor. Suzan, Akif’in boşanmadığını anlayıp onun yanına gidiyor. Artık ona nasıl inanacağını söyleyip yüzüğü geri veriyor.

Resul, bilgisayarlardan çıkan görüntüleri inceliyor ve Akif’in inşaattan birini ittiğini görüyor. Hemen Nebahat’i arıyor. Nebahat, Resul’un yanına gidiyor ve o adamın öldüğünü onun Asiye ile Ömer’in babaları olduğunu söylüyor. Resul, hemen telefona sarılıp polisi aramak istiyor. Nebahat ona engel olmak için kafasına sert bir cisimle vurup yaralıyor.

O yerde yatarken Akif’i arayı yanına çağırıyor. Tefeci, Ömer’in borcunu alıyor. Ancak onun elinden böyle kolay kurtulamayacağını söylüyor. Doruk, tefecinin bir adamı dövdüğünü görüp onları polise ihbar ediyor. Adam, Ömer’in kendilerini ihbar ettiğini düşünüp Ömer’e silah çekiyor. Asiye, onu korumak için önüne atılınca, kendisi bacağından vuruluyor.

Kardeşlerim 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Ömer’i Korumaya Çalışırken Vuruluyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler