Ana SayfaDizilerKardeşlerim 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Ömer'i Korumaya Çalışırken Vuruluyor Mu?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Ömer’i Korumaya Çalışırken Vuruluyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 44. yeni bölümüyle 19 mart cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, Doruk’un kendisini gördüğünü fark eder. Resul, hırsızlık süsü verip Akif’in evinden aldırdığı Kaan’ın bilgisayarının içindeki videoyu ele geçirir. Akif’in cinayet işlediği videoyu alan Resul, onu bitirmek için harekete geçer. Olanlardan habersiz Akif, Suzan’a evlenme teklif etmek için onunla yemeğe çıkar. Kardeşlerim 44. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Asiye, Ömer’i korumaya çalışırken vuruluyor mu?

Cumartesi Dizileri 2021

Asiye Ömer’i Korumaya Çalışırken Vuruluyor Mu?

Kardeşlerim 44. bölüm 2. fragmanında; Asiye, okulda yapılacak güzellik yarışmasına katılmaya hazırlanıyor. Mahkemede Nebahat, kocasından ayrılmak istemediğini söylüyor. Doruk, Ömer’le konuşup Asiye’ye bir zarar gelirse onu öldüreceğini söylüyor. Ömer, tefeciye gidip artık onunla çalışamayacağını söylüyor. Nebahat, Resül’ün kafasına sert bir cisimle yaralıyor. Bunu yaparak Akif’i tekrar kazanmayı düşünüyor. Tefeci, Ömer’e silahla saldırıyor. Asiye, Ömer’i korumak için siper alıyor ve silah patlıyor.

İşte Kardeşlerim 44. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, çantayı kaybettiğini anlayınca her yerde çantayı arar. Ama bulamaz. Harika, bulduğu çantanın içindeki paraları görünce mutluluktan havalara uçar. O paraların Tolga’ya ait olduğunu zannedip hemen soluğu güzellik merkezinde alır. Orada üç bin lira harcar.

Daha sonra kendisine en pahalısından bir telefon alır. Daha sonra bir sürü kıyafet alır. Mağazadaki görevli Harika’nın çantasının paralarla olduğunu görüp ona yardım etmek istiyormuş gibi davranıp onu ıssız bir sokağa götürür. Restorana gideceğini zanneden Harika, adamın paralarını almasını istemesiyle onun hırsız olduğunu anlar.

Hemen eline geçirdiği taşla adamı yaralar. Harika, Ömer’in telefonunu açar ve ona durumu anlatır. Ömer, gelip adamı hastaneye götürür. Harika’dan kalan parayı alıp onun aldığı kıyafetleri geri verir. Yine de 16 bin lira açığı kalır. Patronunu götürüp parayı verir.

Eksik para için ise bir senet imzalar. Kendisine gelen hırsız Harika’dan para ister. Alamayınca da onu polise şikayet eder. Suzan ile Akif, karakola koşar. Akif, Harika’dan bir söz aldıktan sonra onu kurtarır. Harika, annesine Ömer’in parasından 16 bin lira harcadığını söylemez. Ona paraları iade ettiğini söyler.

Nebahat, Resul’un şirketine şikayet üzerine maliyeden adamlar geldiğini duyar. Hemen onu arayıp bunun Akif’in işi olduğunu, onun hisselerini ucuza kapatıp almaya çalıştığını söyler. Akif, Resul’e hisselerini alabileceğini söyleyince Resul uyanır. Hemen onun evine hırsız süsü verip adamlar gönderip bilgisayarları aldırır.

Kaan ile Akif, eve geldiklerinde hırsız girdiğini anlar. Bilgisayarını bulamayan Kaan, içinde babasının cinayet işlediği anların videosu olduğu için tutuşmaya başlar. Doruk, Asiye’nin Ömer’in işiyle alakalı huzursuz olduğunu anlayıp Ömer’in peşine düşer. Ömer’in bir adamı dövdüğünü görür. İkili göz göze gelir.

Kardeşlerim 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Resul Akif’i Bitirmek İçin Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler