Ana SayfaDizilerKardeşlerim 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Resul Akif'i Bitirmek İçin Hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Resul Akif’i Bitirmek İçin Hazırlanıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 43. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Harika, bulduğu paraların Tolga’ya ait olduğunu zannedip harcamaya başlıyor. Ömer, paraları Harika’nın aldığını öğreniyor. Harika, çantasını almaya çalışan kişiyi yaralıyor. Ömer onun yardımına koşuyor. Paraları alan Ömer, patronuna 16 bin lira borçlanıyor. Asiye, Ömer’in yaptığı işten çok huzursuzlanıyor. Doruk, bunu anlamak için Ömer’i takip ediyor ve onu bir adamı döverken görüyor. Kardeşlerim 44. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Resul, Akif’i bitirmek için hazırlanıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Resul Akif’i Bitirmek İçin Hazırlanıyor!

Kardeşlerim 44. bölüm 1. fragmanında; Ömer, Doruk’un kendisini gördüğünü fark ediyor. Resul, hırsızlık süsü verip Akif’in evinden aldırdığı Kaan’ın bilgisayarının içindeki videoyu ele geçiriyor. Akif’in cinayet işlediği videoyu alan Resul, onu bitirmek için harekete geçiyor. Olanlardan habersiz Akif, Suzan’a evlenme teklif etmek için onunla yemeğe çıkıyor.

İşte Kardeşlerim 44. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 43. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ömer, çantayı kaybettiğini anlayınca her yerde çantayı arıyor. Ama bulamıyor. Harika, bulduğu çantanın içindeki paraları görünce mutluluktan havalara uçuyor. O paraların Tolga’ya ait olduğunu zannedip hemen soluğu güzellik merkezinde alıyor. Orada üç bin lira harcıyor.

Daha sonra kendisine en pahalısından bir telefon alıyor. Daha sonra bir sürü kıyafet alıyor. Mağazadaki görevli Harika’nın çantasının paralarla olduğunu görüp ona yardım etmek istiyormuş gibi davranıp onu ıssız bir sokağa götürüyor. Restorana gideceğini zanneden Harika, adamın paralarını almasını istemesiyle onun hırsız olduğunu anlıyor.

Hemen eline geçirdiği taşla adamı yaralıyor. Harika, Ömer’in telefonunu açıyor ve ona durumu anlatıyor. Ömer, gelip adamı hastaneye götürüyor. Harika’dan kalan parayı alıp onun aldığı kıyafetleri geri veriyor. Yine de 16 bin lira açığı kalıyor. Patronunu götürüp parayı veriyor.

Eksik para için ise bir senet imzalıyor. Kendisine gelen hırsız Harika’dan para istiyor. Alamayınca da onu polise şikayet ediyor. Suzan ile Akif, karakola koşuyor. Akif, Harika’dan bir söz aldıktan sonra onu kurtarıyor. Harika, annesine Ömer’in parasından 16 bin lira harcadığını söylemiyor. Ona paraları iade ettiğini söylüyor.

Nebahat, Resul’un şirketine şikayet üzerine maliyeden adamlar geldiğini duyuyor. Hemen onu arayıp bunun Akif’in işi olduğunu, onun hisselerini ucuza kapatıp almaya çalıştığını söylüyor. Akif, Resul’e hisselerini alabileceğini söyleyince Resul uyanıyor. Hemen onun evine hırsız süsü verip adamlar gönderip bilgisayarları aldırıyor.

Kaan ile Akif, eve geldiklerinde hırsız girdiğini anlıyor. Bilgisayarını bulamayan Kaan, içinde babasının cinayet işlediği anların videosu olduğu için tutuşmaya başlıyor. Doruk, Asiye’nin Ömer’in işiyle alakalı huzursuz olduğunu anlayıp Ömer’in peşine düşüyor. Ömer’in bir adamı dövdüğünü görüyor. İkili göz göze geliyor.

Kardeşlerim 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doruk Ömer’i Takibe Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler