Ana SayfaDizilerKardeşlerim 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doruk Ömer'i Takibe Alıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doruk Ömer’i Takibe Alıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 43. bölüm yeni bölümüyle 12 mart cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akif, Suzan’ı evlenmeye ikna eder. Nebahat, Akif’ten intikam almak için şirketi maliyeye şikayet eder. Harika, paraları görünce mutluluktan havalara uçar. Ömer, çantasının Harika’nın çantasıyla karıştığını anlar. Durumu gidip Suzan’a anlatır. Asiye, Ömer’in işiyle ilgili huzursuz olmaya başlar. Kardeşlerim 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Doruk, Ömer’i ne iş yaptığını anlamak için takibe alıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Doruk Ömer’i Takibe Alıyor!

Kardeşlerim 43. bölüm 2. fragmanında; Harika, eline geçen paralarla lüks yerlere gidip kendisine masaj yaptırıyor. Nebahat ile Ayla, Suzan’la Akif’in nişanlandığını öğrenince onun evine gidip evinin camlarını kırıyor. Suzan, Harika’nın birini yaraladığını ve hapse düştüğünü öğreniyor. Asiye’nin şüphelerini anlamak için Doruk Ömer’i takip ediyor ve onun ne iş yaptığını anlamaya çalaşıyor.

İşte Kardeşlerim 43. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 42. BÖLÜM ÖZETİ!

Akif, bıkmadan usanmadan Suzan’ın kalbini yeniden kazanmak için ona mesajlar gönderir. Nebahat, Akif’in kalan eşyalarını almak için eve geldiğinde onun bu evliliği bitirmekte ciddi olduğunu anlar. O gece olanları tekrar Doruk’tan dinler. Onların geçmiş ilişkilerini konuştuklarını anlar.

Gidip Resül’le konuşur. Ona, Akif’le Suzan’a haksızlık ettiklerini ikisinin de onlardan özür dilemeleri gerektiğini söyler. Akif, Suzan’ı yemeğe çıkartmak ister. Suzan da kabul eder. Hazırlanıp Akif’i beklerken Resul gelir. Resul, Suzan’dan kendisini affetmesini ister.

Suzan ise, ikinci kez kendisini dinlemeden yargıladığını söyleyerek onu affet. O sırada Akif gelir ve Suzan’la yemeğe çıkar. Ömer, yine tahsilata gittiklerinde diğer iki çalışanın hayatını kurtarır. Patronu onu parayla ödüllendirir. Ömer’in bol para harcaması herkesin dikkatini çeker.

Okulda bir köy okuluna yardım için bir açık artırma düzenlenir. Açık artırmada satılacak şeyleri öğrencilerden yapması istenir. Doruk, Asiye’nin ona hediye ettiği şeyleri atmadığını görür ve sabaha kadar çalışıp seramikten bir pengüen yapar. Pengüen açık artırmaya çıkar.

Suzan’ın onu almak istediğini gören Nebahat, açık artırmayı kızıştırır. Akif Suzan’a, açık kredisi olduğunu söyler. Pengüen’i, en yüksek fiyatı vererek Suzan alır. Nebahat onun yanına gidip kocasının parasıyla kendisine hava atamayacağını söyler.

Ömer’in patronu ondan bir yere gidip yüz bin lira alması gerektiğini söyler. Parayı alan Ömer çantasına koyup açık artırmaya gider. Harika, Oğulcan’ın kendisini neden terk ettiğini öğrenip eve döner. Eve döndüğünde çantasının içinin para dolu olduğunu görür.

Ömer’in patronu parayı almaya okula gelir. Ama Ömer çantanın içinde para olmadığını görür.

Kardeşlerim 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harika Paraları Ömer’e Verecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler