Ana SayfaDizilerKardeşlerim 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harika Paraları Ömer'e Verecek Mi?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harika Paraları Ömer’e Verecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 42. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ömer, eline geçen parayla hem kendilerine hem amcasına erzak ve kömür alıyor. Resul, pişman olup Suzan’dan özür diliyor. Ama Suzan, onu affetmiyor. Akif, Nebahat’e boşanma davası açıyor. Ömer, müşteriden aldığı yüz bin lirayı çantasına koyuyor. Çantalar karışıyor ve Harika, Ömer’in çantasını alıyor. Ömer, paraları çantasında göremeyince şok oluyor. Kardeşlerim 43. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Harika, paraları Ömer’e geri verecek mi?

Cumartesi Dizileri 2021

Harika Paraları Ömer’e Verecek Mi?

Kardeşlerim 43. bölüm 1. fragmanında; Akif, Suzan’ı evlenmeye ikna ediyor. Nebahat, Akif’ten intikam almak için şirketi maliyeye şikayet ediyor. Harika, paraları görünce mutluluktan havalara uçuyor. Ömer, çantasının Harika’nın çantasıyla karıştığını anlıyor. Durumu gidip Suzan’a anlatıyor. Asiye, Ömer’in işiyle ilgili huzursuz olmaya başlıyor.

İşte Kardeşlerim 43. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 42. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Akif, bıkmadan usanmadan Suzan’ın kalbini yeniden kazanmak için ona mesajlar gönderiyor. Nebahat, Akif’in kalan eşyalarını almak için eve geldiğinde onun bu evliliği bitirmekte ciddi olduğunu anlıyor. O gece olanları tekrar Doruk’tan dinliyor. Onların geçmiş ilişkilerini konuştuklarını anlıyor.

Gidip Resül’le konuşuyor. Ona, Akif’le Suzan’a haksızlık ettiklerini ikisinin de onlardan özür dilemeleri gerektiğini söylüyor. Akif, Suzan’ı yemeğe çıkartmak istiyor. Suzan da kabul ediyor. Hazırlanıp Akif’i beklerken Resul geliyor. Resul, Suzan’dan kendisini affetmesini istiyor.

Suzan ise, ikinci kez kendisini dinlemeden yargıladığını söyleyerek onu affetmiyor. O sırada Akif geliyor ve Suzan’la yemeğe çıkıyor. Ömer, yine tahsilata gittiklerinde diğer iki çalışanın hayatını kurtarıyor. Patronu onu parayla ödüllendiriyor. Ömer’in bol para harcaması herkesin dikkatini çekiyor.

Okulda bir köy okuluna yardım için bir açık artırma düzenleniyor. Açık artırmada satılacak şeyleri öğrencilerden yapması isteniyor. Doruk, Asiye’nin ona hediye ettiği şeyleri atmadığını görüyor ve sabaha kadar çalışıp seramikten bir pengüen yapıyor. Pengüen açık artırmaya çıkıyor.

Suzan’ın onu almak istediğini gören Nebahat, açık artırmayı kızıştırıyor. Akif Suzan’a, açık kredisi olduğunu söylüyor. Pengüen’i, en yüksek fiyatı vererek Suzan alıyor. Nebahat onun yanına gidip kocasının parasıyla kendisine hava atamayacağını söylüyor.

Ömer’in patronu ondan bir yere gidip yüz bin lira alması gerektiğini söylüyor. Parayı alan Ömer çantasına koyup açık artırmaya gidiyor. Harika, Oğulcan’ın kendisini neden terk ettiğini öğrenip eve dönüyor. Eve döndüğünde çantasının içinin para dolu olduğunu görüyor.

Ömer’in patronu parayı almaya okula geliyor. Ama Ömer çantanın içinde para olmadığını görüyor.

Kardeşlerim 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer’in Başı Büyük Belaya Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler