Ana SayfaDizilerKardeşlerim 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer'in Başı Büyük Belaya Giriyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer’in Başı Büyük Belaya Giriyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 42. yeni bölümüyle 5 mart cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, kardeşlerine bir markette çalıştığı yalanını söyler. Para sıkıntıları kalmayınca Süsen’le sevgili olur. Akif, Suzan’ı akşam yemeğine davet eder. Suzan’da, kabul eder. Okuldaki etkinliğe Ayla’nın da geleceğini öğrenen Aybike ile Berk’in morali bozulur. Ömer, yüz bin liralık bir para tahsilatı için ödeme alır. Harika, çantasının içinde yüklü miktarda para bulur. Kardeşlerim 42. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ömer’in başı büyük belaya giriyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Ömer’in Başı Büyük Belaya Giriyor!

Kardeşlerim 42. bölüm 2. fragmanında; Doruk ile Asiye, tekrar birlikte olma yolunca ilerliyor. Oğulcan, Harika’nın paradan başka bir şeye değer vermediğini onun yüzüne vurup ilişkisini bitiriyor. Ömer, çantasına koyduğu tefecinin parasını kaybediyor. Akif, kalan eşyalarını da almaya eve gidince Nebahat’in öfkesiyle karşılaşıyor.

İşte Kardeşlerim 42. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 41. BÖLÜM ÖZETİ!

Akif ile Suzan’ın, daha önceden ilişki yaşadıklarını Doruk ve arkadaşları öğrenir. Harika, arkadaşlarının içinde rezil olur. Asiye Akif’e, annesinin ölümüne onların mı neden olduğunu sorar. Akif ise, hemen bir yalan uydurup işin içinden sıyrılır. Doruk, eve gidip annesine her şeyi anlatır.

Ayla’da orada olduğu için her şeyi öğrenir. Nebahat ile Akif, tartışmaya başlar. Akif, daha fazla Nebahat’le yüz göz olmak istemez ve valizini alıp evden ayrılır. Kaan’da onun peşinden gider. Harika annesine, asla onu affetmeyeceğini söyler. Suzan, Akif tarafından tehdit edildiği için onunla oraya gittiğini söyler.

Ayla, Resul’un yanına gidip olanları ona anlatır. Resul, büyük bir şok yaşar. Ertesi gün Suzan Resul’un yanına gidip ona gerçekleri anlatmaya çalışır. Resul’un ona güvenmediğini anlayınca konuşmayı daha fazla uzatmaz ve işten ayrılıp eve döner. Nebahat, Akif’in kendisinden af dilemesini bekler.

Ama Akif, Suzan’ı tekrar kazanmanın derdine düşer. Ömer, son işinden de kovulunca beş parasız kalır. Su işine girer. Onu da yapamaz. Asiye, hastalanır ve okula gidemez. Doruk onu görmeye gittiğinde çok ateşli olduğunu görüp hemen Asiye’yi hastaneye götürür. Asiye’nin kan değerleri iyi çıkmaz. Doktor hatta onun, zatürre olabileceğini söyler.

Doruk, Asiye’ye bir şey belli etmeden durumu Ömer’e anlatır. Ömer, gidip kasaptan kemik alıp Asiye’ye çorba yapar. Daha sonra tefecinin yanına gidip iş teklifini kabul ettiğini söyler. Adam Ömer’e, biraz para verir. Ömer, eve erzak alıp kardeşlerine bir markette işe girdiği yalanını söyler.

Kardeşlerim 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Süsen’le Sevgili Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler