Ana SayfaDizilerKardeşlerim 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Süsen'le Sevgili Oluyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Süsen’le Sevgili Oluyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 42. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doruk, annesine olanları anlatıyor. Akif, Kaan’la birlikte evi terk ediyor. Resul da olanları Ayla’dan öğreniyor ve Suzan’a karşı güveni yıkılıyor. Suzan, Resul’un kendisine güvenmediğini anlayınca işten çıkıyor. Akif, Suzan’ın peşini bırakmıyor. Asiye, hastalanıyor ve onun vitaminli beslenmesi gerektiğini öğrenen Ömer, gidip tefecinin yanında çalışmaya başlıyor. Kardeşlerim 42. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ömer, Süsen’le sevgili oluyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Ömer Süsen’le Sevgili Oluyor!

Kardeşlerim 42. bölüm 1. fragmanında; Ömer, kardeşlerine bir markette çalıştığı yalanını söylüyor. Para sıkıntıları kalmayınca Süsen’le sevgili oluyor. Akif, Suzan’ı akşam yemeğine davet ediyor. Suzan’da, kabul ediyor. Okuldaki etkinliğe Ayla’nın da geleceğini öğrenen Aybike ile Berk’in morali bozuluyor. Ömer, yüz bin liralık bir para tahsilatı için ödeme alıyor. Harika, çantasının içinde yüklü miktarda para buluyor.

İşte Kardeşlerim 42. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 41. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Akif ile Suzan’ın, daha önceden ilişki yaşadıklarını Doruk ve arkadaşları öğreniyor. Harika, arkadaşlarının içinde rezil oluyor. Asiye Akif’e, annesinin ölümüne onların mı neden olduğunu soruyor. Akif ise, hemen bir yalan uydurup işin içinden sıyrılıyor. Doruk, eve gidip annesine her şeyi anlatıyor.

Ayla’da orada olduğu için her şeyi öğreniyor. Nebahat ile Akif, tartışmaya başlıyor. Akif, daha fazla Nebahat’le yüz göz olmak istemiyor ve valizini alıp evden ayrılıyor. Kaan’da onun peşinden gidiyor. Harika annesine, asla onu affetmeyeceğini söylüyor. Suzan, Akif tarafından tehdit edildiği için onunla oraya gittiğini söylüyor.

Ayla, Resul’un yanına gidip olanları ona anlatıyor. Resul, büyük bir şok yaşıyor. Ertesi gün Suzan Resul’un yanına gidip ona gerçekleri anlatmaya çalışıyor. Resul’un ona güvenmediğini anlayınca konuşmayı daha fazla uzatmıyor ve işten ayrılıp eve dönüyor. Nebahat, Akif’in kendisinden af dilemesini bekliyor.

Ama Akif, Suzan’ı tekrar kazanmanın derdine düşüyor. Ömer, son işinden de kovulunca beş parasız kalıyor. Su işine giriyor. Onu da yapamıyor. Asiye, hastalanıyor ve okula gidemiyor. Doruk onu görmeye gittiğinde çok ateşli olduğunu görüp hemen Asiye’yi hastaneye götürüyor. Asiye’nin kan değerleri iyi çıkmıyor. Doktor hatta onun, zatürre olabileceğini söylüyor.

Doruk, Asiye’ye bir şey belli etmeden durumu Ömer’e anlatıyor. Ömer, gidip kasaptan kemik alıp Asiye’ye çorba yapıyor. Daha sonra tefecinin yanına gidip iş teklifini kabul ettiğini söylüyor. Adam Ömer’e, biraz para veriyor. Ömer, eve erzak alıp kardeşlerine bir markette işe girdiği yalanını söylüyor.

Kardeşlerim 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Suzan’a Yaptıklarına Pişman Mı Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler