Ana SayfaDizilerOğlum 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Melike Para Teklif Edilmesini Hazmedemiyor!

İlgili Postlar

Oğlum 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Melike Para Teklif Edilmesini Hazmedemiyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Oğlum, 4. yeni bölümüyle çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Demet, Zeynep’le konuşur. Ona suça sürüklenen çocuklarda annelerine güven ve bağlanmayla sıkıntıları olduğunu söyler. Melike’ye, gerçekler sorulur. O ise gerçeğin, oğlunun bir haftadır toprağın altında olması olduğunu söyler. Efe, tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye sevk edilir. Tuğrul’un, müşterileri bir bir kendisini terk eder. Melike, Zeynep’in kapısına dayanır. Ona, oğlunu Efe’nin değil onların öldürdüğünü haykırır. Oğlum 4. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Melike, para teklif edilmesini hazmedemiyor.

Oğlum 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe Hapishaneye Sevk Ediliyor!

Melike Para Teklif Edilmesini Hazmedemiyor!

Oğlum 4. bölüm 1. ön izlemesinde; Melike, susmaları için para teklif edildiğini öğrendikten sonra onların kapısına dayanıyor. Tüm basın arkasından onu izliyor. Melike, çocuğunun değil onların katil olduğunu haykırıyor. Zeynep ise, göz yaşları içinde onu dinliyor.

İşte Oğlum 4. bölüm 1. ön izlemesi…

OĞLUM 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Sedat Tuğrul’u, delil karartma suçundan sorguya alır. Tuğrul, komiser Sedat’tan karısının kanlı gömleği emniyete teslim ettiğini öğrenir. Onun gömleğin karısında olduğunu bilmediğini söylemesiyle Sedat Tuğrul’u serbest bırakır. Tuğrul, Zeynep’e çok öfkeleniir. Onu alıp bir uçurumun kenarına götürüyor.

Zeynep’e, neden gömleği teslim ettiğini sorar. Oda, onun bir daha aynı suçu işlemesinden korktuğunu söyler. Tuğrul’u, oğluna babalık yapmamakla suçlar. Oda, Efe’yi hiç istemediğini, istemediği bir çocuğu doğurduğu için onun bu hale gelmesinde onun suçlu olduğunu söyler.

Zeynep’in annesi gelir. Efe’nin fotoğrafının sosyal medyada yayılmasıyla kapılarının önü basınla dolar. Zeynep ile Tuğrul, kameraların önüne geçip çocuklarının masum olduğunu söyler. Tuğrul ise, oğlunu çok sevdiğini, yakında eve döneceğini ve birlikte yine top oynayıp pikniklere gideceklerini söyler.

Tuğrul’un avukatının zoruyla cinayeti kendisinin işlemediğini söyleyen Efe’den gerçekleri öğrenmek için Demet, babasının o videosunu Efe’ye izletir. Daha sonra Zeynep, oğlunu görmeye gelir. Demet, Sedat’tan onları sorgu odasına almasını ve konuşmaları kaydetmesini ister.

Zeynep Efe’den, mahkemeye çıktığı zaman suçsuz olduğunu söylemesi için zorlar. Efe annesine, babasının videosunu izlediğini söyler. Annesinin hala yalan söylemesine babasıyla hiç oyun oynamayan Efe, onlar gibi yalancı olmadığını o çocuğu kendisinin öldürdüğünü söyler. Demet, Efe’nin gerçekten doğruyu söylediğini anlar.

Oğlum 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melike Efe’nin Fotoğrafını Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler