Ana SayfaDizilerOğlum 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe Hapishaneye Sevk Ediliyor!

İlgili Postlar

Oğlum 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe Hapishaneye Sevk Ediliyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Oğlum, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Efe, İrfan’ın silah çekmesinden çok korkuyor. Demet’e, güveni kırılıyor. Tuğrul, oğlu için avukat tutuyor. Efe, avukatın kendisine söylediklerini Demet’e söylüyor ve Kaan’ı kendisinin değil maskeli birinin öldürdüğünü söylüyor. Demet, ona inanmıyor. Efe’nin fotoğrafı sosyal medyada yayınlanıyor. Tuğrul, kameraların önüne çıkıp oğluyla çok iyi bir ilişkisi varmış gibi konuşuyor. Efe, annesiyle görüşmesinde onlar gibi yalan söylemeyeceğini, o çocuğu kendisinin öldürdüğünü söylüyor. Oğlum 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Efe, hapishaneye sevk ediliyor.

Oğlum 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melike Efe’nin Fotoğrafını Görüyor!

Efe Hapishaneye Sevk Ediliyor!

Oğlum 4. bölüm 1. fragmanında; Demet, Zeynep’le konuşuyor. Ona suça sürüklenen çocuklarda annelerine güven ve bağlanmayla sıkıntıları olduğunu söylüyor. Melike’ye, gerçekler soruluyor. O ise gerçeğin, oğlunun bir haftadır toprağın altında olması olduğunu söylüyor. Efe, tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye sevk ediliyor. Tuğrul’un, müşterileri bir bir kendisini terk ediyor. Melike, Zeynep’in kapısına dayanıyor. Ona, oğlunu Efe’nin değil onların öldürdüğünü haykırıyor.

İşte Oğlum 4. bölüm 1. fragmanı…

 

OĞLUM 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sedat Tuğrul’u, delil karartma suçundan sorguya alıyor. Tuğrul, komiser Sedat’tan karısının kanlı gömleği emniyete teslim ettiğini öğreniyor. Onun gömleğin karısında olduğunu bilmediğini söylemesiyle Sedat Tuğrul’u serbest bırakıyor. Tuğrul, Zeynep’e çok öfkeleniyor. Onu alıp bir uçurumun kenarına götürüyor.

Zeynep’e, neden gömleği teslim ettiğini soruyor. Oda, onun bir daha aynı suçu işlemesinden korktuğunu söylüyor. Tuğrul’u, oğluna babalık yapmamakla suçluyor. Oda, Efe’yi hiç istemediğini, istemediği bir çocuğu doğurduğu için onun bu hale gelmesinde onun suçlu olduğunu söylüyor.

Zeynep’in annesi geliyor. Efe’nin fotoğrafının sosyal medyada yayılmasıyla kapılarının önü basınla doluyor. Zeynep ile Tuğrul, kameraların önüne geçip çocuklarının masum olduğunu söylüyor. Tuğrul ise, oğlunu çok sevdiğini, yakında eve döneceğini ve birlikte yine top oynayıp pikniklere gideceklerini söylüyor.

Tuğrul’un avukatının zoruyla cinayeti kendisinin işlemediğini söyleyen Efe’den gerçekleri öğrenmek için Demet, babasının o videosunu Efe’ye izletiyor. Daha sonra Zeynep, oğlunu görmeye geliyor. Demet, Sedat’tan onları sorgu odasına almasını ve konuşmaları kaydetmesini istiyor.

Zeynep Efe’den, mahkemeye çıktığı zaman suçsuz olduğunu söylemesi için zorluyor. Efe annesine, babasının videosunu izlediğini söylüyor. Annesinin hala yalan söylemesine babasıyla hiç oyun oynamayan Efe, onlar gibi yalancı olmadığını o çocuğu kendisinin öldürdüğünü söylüyor. Demet, Efe’nin gerçekten doğruyu söylediğini anlıyor.

Oğlum 3. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Tuğrul İle Annesi Zeynep’e Büyük…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler