Ana SayfaDizilerSadakatsiz 51. Bölüm Fragmanı Yayında! Gönül Asya'ya Büyük Tuzak Kuruyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 51. Bölüm Fragmanı Yayında! Gönül Asya’ya Büyük Tuzak Kuruyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 50. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Aras’la evlendikten sonra Londra’ya gitme kararı aldığını Volkan’a söylüyor. Volkan, Ali’nin bunu kabul etmeyeceğini Asya’nın da onu bırakıp gitmeyeceğini düşünüyor. Ali, herkesin annesinin üzerine gelmesinden rahatsız oluyor. Annesinin gitmesini istiyor. Kendisinin ise, babasıyla kalmak istiyor. Ama Derin, Ali’yi istemiyor. Asya, Aras’la birlikte hava alanına gidiyor. Orada durumu öğreniyor. Gönül, Asya’ya büyük tuzak kuruyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Gönül Asya’ya Büyük Tuzak Kuruyor!

Sadakatsiz 51. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, Aras’ın teklifini kabul ediyor. Durumu konuşmak için Volkan’ın yanına gidiyor. Akşam Volkan’la birlikte Ali’ye, bu kararını konuşuyor. Ali, annesiyle herkesin uğraştığını anlıyor ve bu duruma çok üzülüyor. Annesine, kedisinin orada mutlu olduğunu söylüyor. Onun orada kalmasını istemediğini, annesinden gidip mutlu olmasını istiyor.

SADAKATSİZ 50. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Volkan, Ali’nin bu kararı karşısında çok şaşırıyor. Ali’ye, bu kararında emin olup olmadığını soruyor. Oda, herkesin annesini suçladığı için üzüldüğünü söylüyor. Volkan, Derin’le anlaşma yaptığı için ona Asya’yla görüştüğünü söylemiyor. Derin, Volkan’ın evine taşınıyor. Gönül de, Bahar’ın evini satın alıyor ve oraya yerleşiyor.

Asya’dan intikam almak için harekete geçiyor. Ali, Demir’le konuşmak istiyor. Ama Demir, onun annesinin babasını öldürdüğünü söyleyip Ali’nin üzerine yürüyor. O sırada Volkan geliyor ve Asya’nın annesini hatta ablasını kurtardığını, babasını görseydi onu da kurtaracağını söylüyor.

Selçuk, Aras’tan babasının intikamını almak istiyor. İçkiyi fazla kaçırdıktan sona Aras ile annesi evdeyken evlerini ateşe veriyor. Aras, yangını söndürüyor. Durumu Asya’ya anlatıyor. Asya, hemen Selçuk’u arıyor. Telefonlarına cevap vermeyince onun yanına Nil’i gönderiyor. Nil Selçuk’a, bu yaptığı için çok kızıyor.

Eğer Haluk bey ölmeseydi zaten Derin’in onu öldüreceğini söylüyor. O sırada Derin içeri giriyor ve Nil’in üzerine yürüyor. Selçuk, Asya’nın kapısına dayanıp onu Nil’i doldurmakla suçluyor. Nil, Selçuk’u terk etmek istiyor. Selçuk, ona sarılıp gitmemesi için yalvarıyor.

Aras ile Asya, Londra’ya gitmek için hazırlanıyor. Asya, Ali’yi alıp Derin’e bırakıyor. Derin yine, Asya’yı ayak üstü suçlamaya başlıyor. Ali, içeri girdiğinde annesinin fotoğrafının parçalandığını görüyor.

Gönül, hastanede birini ayarlayıp Asya’ya bir hasta gönderiyor. Kadının talil sonuçlarını değiştirilmesini ve Asya’nın kadına yanlış tedavi uygulamasını sağlıyor. Volkan, Asya’yı hava alanında buluyor ve gitmemesi için ona yalvarıyor. Derin, Volkan’ın Asya’nın peşinden gittiğini öğrenip oda hava alanına gidiyor.

Asya Aras’la, tam uçağı bineceği sırada hastanın yakınlarının şikayeti üzerine yurt dışına çıkamayacağını öğreniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler