Ana SayfaDizilerSadakatsiz 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Ali'den Vazgeçecek Mi?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Ali’den Vazgeçecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 50. yeni bölümüyle 23 şubat çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Leyla, Ali’nin annesinin Aras’la evleneceğini bilmediğini zannedip onu olay çıkartmak için partiye getirir. Volkan, Aras’a annesini Haluk’un sakladığını söyler. Oda hesap sormaya gider. O çıktıktan sonra Haluk fenalaşıp kalp krizi geçirir. Gönül, Haluk’un ölmesinin suçlusu olarak Aras ile Asya’yı sorumlu tutar. Onları bitirmek için Volkan’a bir teklifte bulunur. Volkan, Gönül’ün teklifini kabul edip şirketin başına geçer. Asya, Volkan’la konuşmaya gider. Sadakatsiz 50. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Volkan, Ali’den vazgeçecek mi?

Çarşamba Dizileri 2021

Volkan Ali’den Vazgeçecek Mi?

Sadakatsiz 50. bölüm 1. fragmanında; Asya, Aras’ın evlendikten sonra Londra’da yaşama teklifini kabul ediyor. Ali’ye de durumu anlatıyor. Ama Ali, orada mutlu olduğunu söyleyip gitmek istemediğini söylüyor. Asya’da Ali’yi, Derin’le Volkan’ın yaşadığı eve bırakıyor. Derin, Ali’yle aynı evde yaşamak istemiyor. Volkan, Ali yada şirket arasında bir seçim yapma durumunda kalıyor. Bu arada Ali de istenmediğini öğreniyor.

İşte Sadakatsiz 50. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 49. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla, Aras’ın doğum günü partisinde istediği rezaleti çıkaramaz. Aras, Asya’yı evine bıraktıktan sonra hemen Leyla’nın kendi adına imzaladığı tüm evrakları tespit ettirip eğer Türkiye’den gitmezse onu yolsuzluk yapma suçundan hapse attırmakla tehdit eder. Leyla da, gitmek zorunda kalır. Aras, Asya’yı yeni aldığı evi göstermek için götürür.

Ama eve girdiklerinde duvarda bir yazıyla karşılaşırlar. Asya, o yazıyı Volkan’ın yazdığını anlar. Aras ise, yazıyı Leyla’nın yazdığını düşünür. Asya, hemen Volkan’ın yanına gidip ona, o yazıyı onun yazdığını bildiğini, artık kendisini rahat bırakmasını onla yaşayamadığı mutluluğu Aras’la yaşamasına izin vermesini ister.

Volkan, bu duruma sinirlenip Aras’ın evine gidip ona annesini yıllardır saklayan kişinin Haluk olduğunu söyler. Selçuk, babasıyla konuşup ona Ceren’in hamile olduğunu, ama kendisinin Nil’i bırakmak istemediğini söyler. Baba oğul dertleşirler. Haluk Selçuk’tan, Nil’i bırakmamasını, onunla evliyken de çocuğuna sahip çıkabileceğini söyler ve onu Nil’le birlikte akşam yemeğine davet eder.

Gönül’ü de arayıp akşam yemeğinde tüm çocuklarını aynı masada görmek istediğini söyler. Aras, öfkeyle Haluk’un yanına gider ve ona, babasını öldürdüğünü dahası 35 yıldır annesini sakladığın bildiğini söyleyip ondan bunun hesabını sorar. Haluk, Aras’dan kendisini dinlemesini ister.

Aras, onunla hesaplaşacağını söyleyip şirketten ayrılır. Haluk, kalp krizi geçirip yere yığılır. Sekreteri daha sonra Haluk’u yerde yatarken bulur. Haluk, hastaneye kaldırılır. Ancak, kurtarılamaz. Gönül, acı haberi alıp çocuklarıyla birlikte hastaneye koşar. Onun öldüğünü duyduktan sonra fenalaşır.

Sekreterinden Haluk beyin yanına en son Aras ile Asya’nın geldiğini öğrenen Gönül, kocasının ölmesinde onları sorumlu tutar. Selçuk, gidip Aras’ı yumruklar. Aras, artık o şehri Asya ile birlikte terk etmek ister. Bunu Asya’ya da anlatır. Gönül, Volkan’a bir anlaşma teklif eder.

Onu şirketin başına geçireceğini, ancak Aras’tan intikamını alacağını Asya’yı da şehirden uzaklaştırmasını ister. Volkan, onun teklifini kabul eder. İlk iş gününde Volkan, Asya’yı şirkette kendisini beklerken bulur.

Sadakatsiz 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Volkan’la Ne Konuşacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler