Ana SayfaDizilerSadakatsiz 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Volkan'la Ne Konuşacak?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Volkan’la Ne Konuşacak?

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 49. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Leyla, Ali’nin annesinin Aras’la evleneceğini bilmediğini zannedip onu olay çıkartmak için partiye getiriyor. Ancak Ali’nin bunu bildiğini söylemesiyle amacını gerçekleştiremiyor. Volkan, Aras’a annesini Haluk’un sakladığını söylüyor. Oda hesap sormaya gidiyor. O çıktıktan sonra Haluk fenalaşıp kalp krizi geçiriyor. Gönül, Haluk’un ölmesinin suçlusu olarak Aras ile Asya’yı sorumlu tutuyor. Onları bitirmek için Volkan’a bir teklifte bulunuyor. Volkan, Gönül’ün teklifini kabul edip şirketin başına geçiyor. Asya, Volkan’la ne konuşacak?

Çarşamba Dizileri 2021

Asya Volkan’la Ne Konuşacak?

Sadakatsiz 50. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Leyla, Aras’ın doğum günü partisinde istediği rezaleti çıkaramıyor. Aras, Asya’yı evine bıraktıktan sonra hemen Leyla’nın kendi adına imzaladığı tüm evrakları tespit ettirip eğer Türkiye’den gitmezse onu yolsuzluk yapma suçundan hapse attırmakla tehdit ediyor. Leyla da, gitmek zorunda kalıyor. Aras, Asya’yı yeni aldığı evi göstermek için götürüyor.

SADAKATSİZ 49. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ama eve girdiklerinde duvarda bir yazıyla karşılaşıyorlar. Asya, o yazıyı Volkan’ın yazdığını anlıyor. Aras ise, yazıyı Leyla’nın yazdığını düşünüyor. Asya, hemen Volkan’ın yanına gidip ona, o yazıyı onun yazdığını bildiğini, artık kendisini rahat bırakmasını onla yaşayamadığı mutluluğu Aras’la yaşamasına izin vermesini istiyor.

Volkan, bu duruma sinirlenip Aras’ın evine gidip ona annesini yıllardır saklayan kişinin Haluk olduğunu söylüyor. Selçuk, babasıyla konuşup ona Ceren’in hamile olduğunu, ama kendisinin Nil’i bırakmak istemediğini söylüyor. Baba oğul dertleşiyorlar. Haluk Selçuk’tan, Nil’i bırakmamasını, onunla evliyken de çocuğuna sahip çıkabileceğini söylüyor ve onu Nil’le birlikte akşam yemeğine davet ediyor.

Gönül’ü de arayıp akşam yemeğinde tüm çocuklarını aynı masada görmek istediğini söylüyor. Aras, öfkeyle Haluk’un yanına gidiyor ve ona, babasını öldürdüğünü dahası 35 yıldır annesini sakladığın bildiğini söyleyip ondan bunun hesabını soruyor. Haluk, Aras’dan kendisini dinlemesini istiyor.

Aras, onunla hesaplaşacağını söyleyip şirketten ayrılıyor. Haluk, kalp krizi geçirip yere yığılıyor. Sekreteri daha sonra Haluk’u yerde yatarken buluyor. Haluk, hastaneye kaldırılıyor. Ancak, kurtarılamıyor. Gönül, acı haberi alıp çocuklarıyla birlikte hastaneye koşuyor. Onun öldüğünü duyduktan sonra fenalaşıyor.

Sekreterinden Haluk beyin yanına en son Aras ile Asya’nın geldiğini öğrenen Gönül, kocasının ölmesinde onları sorumlu tutuyor. Selçuk, gidip Aras’ı yumrukluyor. Aras, artık o şehri Asya ile birlikte terk etmek istiyor. Bunu Asya’ya da anlatıyor. Gönül, Volkan’a bir anlaşma teklif ediyor.

Onu şirketin başına geçireceğini, ancak Aras’tan intikamını alacağını Asya’yı da şehirden uzaklaştırmasını istiyor. Volkan, onun teklifini kabul ediyor. İlk iş gününde Volkan, Asya’yı şirkette kendisini beklerken buluyor.

Sadakatsiz 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haluk’un Ölmesiyle Şirketin Başına Volkan Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler