Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey Dizisinin Kadrosundan Kim Ayrılıyor?

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinin Kadrosundan Kim Ayrılıyor?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 20. yeni bölümüyle 22 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Sanem, Bora’nın Yıldırım’la iş birliği içinde olduğunu öğrenir. Öte yandan Azra ile Güneş, Vedat’ın oğluyla tanışır. Bora, Azra’nın düşürdüğü gazete parçasında annesinin fotoğrafını görür ve onun Vedat tarafından tecavüz edildiğini öğrenir. Erman’a, şirket hisselerini geri verip gider. Erman, Bora’nın annesinin kendisine bıraktığı videoyu izleyip onun vasiyetini yerine getirir ve Bora’ya oğlu olduğunu söyler. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosundan kim ayrılıyor?

Salı Dizileri 2021

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinin Kadrosundan Kim Ayrılıyor?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosuna son olarak, Barış Kılıç katılmıştı. Barış Kılıç’ın konuk oyuncu olarak değil daimi oyuncu olmasının dizinin senaryosunda yaşanan değişimin işaret etti. Kulislerde konuşulanlara görü dizide zaman atlaması yaşanacak. Bu nedenle dizide ayrılıklar olacak. Projenin başarılı performansıyla beğeni toplayan başrol oyuncularından Yiğit Kirazcı’nın hikayedeki rolünün de bittiği öğrenildi. Yiğit Kirazcı, önümüzdeki bölümlerde diziden ayrılacak.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Sanem, Bora’nın evine izinsiz girip onun eşyalarını karıştırır ve annesinin ona yazdığı mektubu okur. Yıldırım’la da beraber çekilmiş fotoğrafını görür. O sırada Bora içeri girer. Önce ona çok kızar. Sonra onun gitmesine izin verir. Öte yandan Azra ile Güneş, idam edilerek öldürülen Vedat’ın evinde onun oğluna yakalanır.

Vedat’ın oğlunun başkası olduğunu öğrenirler. Nadide ile oğlu, Filiz’den annesini aramasını ve iyi olduğunu kocasıyla balayına çıkacaklarını söylemesini ister. Filiz, annesine onların dediklerini söyler ve onun kendisini zor durumda olduğunu anlaması için şifreli konuşur. Songül, kızının zorla tutulduğunu anlar ve Azra’yı arayıp ondan yardım ister.

Azra, Yıldırım ile Sanem’i de çağırıp bir plan yapar. Plana Bora’yı da dahil ederler. Songül, Nadide ile buluşup kızının kararlarına saygı duymak zorunda kaldığını ve onun evliliğini onayladığını söyler. Bora, Nadide ile tesadüfen karşılaşmış gibi yapar. Onunla konuşmaya başlar.

Nadide, bir tekne kiralayıp Filiz’i denize atıp düştü süsü vermeyi ve onun mirasına konmayı düşünür. Kiralamak istediği teknenin pahalı geldiğini öğrenir. Bora ona, kendi teknesini verebileceğini söyler. Nadide, bu duruma çok sevinir. O sırada Sanem gelip, Bora’yı Nadide’den kıskanmış gibi yapıp tartışma yaratır.

O sırada Deniz, Nadide’nin telefonundan oğluna mesaj yazıp Filiz’i alıp oraya gitmesini yazar. Bora, Nadide’yi oyalayarak onu evine bırakır. O sırada Songül ile Azra, Filiz’i onların elinden kurtarır. Filiz, kendine geldikten sonra hemen kocasından boşanmak ister. Songül, Nadide’den hıncını fena alır.

Songül, bu yaptıkları için Çolpan ile Azra’ya, Cevher hukuk için yatırım yapmaya hazır olduğunu söyler. Güneş ile Yalın, Erman ile Çolpan’ın yemeğe çıkmasını sağlar. Çolpan, hazırlanıp buluşma yerine gider. Bora, Azra’nın yere düşürdüğü gazete parçasından annesinin Vedat tarafından tecavüze uğradığını ve daha sonra ismini değiştirdiğini anlar.

Erman’ı çağırıp, kendisinin bir tecavüz çocuğu olduğunu anladığını söyleyip ondan aldığı hisseleri geri verir. Ona, annesinin bıraktığı hediyeyi verir. Erman, Bora’nın annesinin kendisine bıraktığı videoyu izledikten sonra gidip bir kısmını Bora’ya izlettirir. Ona, babasının kendisi olduğunu söyler. Azra, Yıldırım’ın kendisine yalan söylediğini anlar ve onu terk eder.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler