Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Erman Bora'ya Oğlu...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Erman Bora’ya Oğlu Olduğunu Söylüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sanem, Bora’nın Yıldırım’la iş birliği içinde olduğunu öğreniyor. Öte yandan Azra ile Güneş, Vedat’ın oğluyla tanışıyor. Bora, Azra’nın düşürdüğü gazete parçasında annesinin fotoğrafını görüyor ve onun Vedat tarafından tecavüz edildiğini öğreniyor. Erman’a, şirket hisselerini geri verip gidiyor. Erman, Bora’nın annesinin kendisine bıraktığı videoyu izleyip onun vasiyetini yerine getiriyor ve Bora’ya oğlu olduğunu söylüyor.

Salı Dizileri 2021

Erman Bora’ya Oğlu Olduğunu Söylüyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sanem, Bora’nın evine izinsiz girip onun eşyalarını karıştırıyor ve annesinin ona yazdığı mektubu okuyor. Yıldırım’la da beraber çekilmiş fotoğrafını görüyor. O sırada Bora içeri giriyor. Önce ona çok kızıyor. Sonra onun gitmesine izin veriyor. Öte yandan Azra ile Güneş, idam edilerek öldürülen Vedat’ın evinde onun oğluna yakalanıyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Vedat’ın oğlunun başkası olduğunu öğreniyorlar. Nadide ile oğlu, Filiz’den annesini aramasını ve iyi olduğunu kocasıyla balayına çıkacaklarını söylemesini istiyor. Filiz, annesine onların dediklerini söylüyor ve onun kendisini zor durumda olduğunu anlaması için şifreli konuşuyor. Songül, kızının zorla tutulduğunu anlıyor ve Azra’yı arayıp ondan yardım istiyor.

Azra, Yıldırım ile Sanem’i de çağırıp bir plan yapıyor. Plana Bora’yı da dahil ediyorlar. Songül, Nadide ile buluşup kızının kararlarına saygı duymak zorunda kaldığını ve onun evliliğini onayladığını söylüyor. Bora, Nadide ile tesadüfen karşılaşmış gibi yapıyor. Onunla konuşmaya başlıyor.

Nadide, bir tekne kiralayıp Filiz’i denize atıp düştü süsü vermeyi ve onun mirasına konmayı düşünüyor. Kiralamak istediği teknenin pahalı geldiğini öğreniyor. Bora ona, kendi teknesini verebileceğini söylüyor. Nadide, bu duruma çok seviniyor. O sırada Sanem gelip, Bora’yı Nadide’den kıskanmış gibi yapıp tartışma yaratıyor.

O sırada Deniz, Nadide’nin telefonundan oğluna mesaj yazıp Filiz’i alıp oraya gitmesini yazıyor. Bora, Nadide’yi oyalayarak onu evine bırakıyor. O sırada Songül ile Azra, Filiz’i onların elinden kurtarıyor. Filiz, kendine geldikten sonra hemen kocasından boşanmak istiyor. Songül, Nadide’den hıncını fena alıyor.

Songül, bu yaptıkları için Çolpan ile Azra’ya, Cevher hukuk için yatırım yapmaya hazır olduğunu söylüyor. Güneş ile Yalın, Erman ile Çolpan’ın yemeğe çıkmasını sağlıyor. Çolpan, hazırlanıp buluşma yerine gidiyor. Bora, Azra’nın yere düşürdüğü gazete parçasından annesinin Vedat tarafından tecavüze uğradığını ve daha sonra ismini değiştirdiğini anlıyor.

Erman’ı çağırıp, kendisinin bir tecavüz çocuğu olduğunu anladığını söyleyip ondan aldığı hisseleri geri veriyor. Ona, annesinin bıraktığı hediyeyi veriyor. Erman, Bora’nın annesinin kendisine bıraktığı videoyu izledikten sonra gidip bir kısmını Bora’ya izlettiriyor. Ona, babasının kendisi olduğunu söylüyor. Azra, Yıldırım’ın kendisine yalan söylediğini anlıyor ve onu terk ediyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım’a Doğum…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler