Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Ablasına Neden Çöp Topladığını...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Ablasına Neden Çöp Topladığını Anlatıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 58. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, Naci’nin günlüğünü okuyup onun mutsuz olduğunu öğreniyor. Naci, Safile’ye çok kızıyor ve geceyi kitapçıda geçiriyor. Safiye, Han’ı çöp toplarken görüyor ve onu eve almıyor. Gülben, Şennur’u evine kabul ediyor. Şennur, Gülben’e yaptıkları için ondan özür diliyor. Safiye Han’ı, çöp dairede buluyor. Han ablasına, neden çöp topladığını anlatıyor. O sırada Gülben içeri giriyor.

Salı Dizileri 2021

Han Ablasına Neden Çöp Topladığını Anlatıyor!

Masumlar Apartmanı 59. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gülben, Şennur’un eşinden dayak yediğini görüp üzülüyor. Onu hemen evine alıyor. Önceden olsa kimseye dokunamayan Gülben, onda anne sıcaklığı görüyor. Esat, ertesi gün annesiyle Gülben’i kahvaltıya dışarıya gönderiyor. Kendisi de gidip abisiyle konuşup ondan annesinin eşyalarını kendisine getirmesini istiyor. Hemen annesiyle babasının boşanmasını istediğini söylüyor.

MASUMLAR APARTMANI 58. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülben, kendi elleriyle Şennur’un yüzündeki morluğu pudrayla kapatıyor ve birlikte kahvaltıya gidiyorlar. Öte yandan Safiye, Naci’nin mutsuzluğunun nedenini öğrenmek için onun günlüğünü okuyor. O sırada Naci içeri giriyor ve ona bu yaptığı için çok kızıyor. Hemen evden çıkıp geceyi kitapçıda geçirmek istiyor.

Safiye, gecenin bir yarısı dışarı çıkıp onun yanına gidiyor. Anıl ona eşlik ediyor. Safiye, Naci’nin mutsuzluğunun nedenini öğrenmek istiyor ve öfkeyle kitapları yerlere saçıyor. Naci Safiye’ye, sevdiklerine dokunamadığını ama nefretle o dokunamadığı şeylere nasıl da dokunduğunu yüzüne vuruyor.

Safiye, eve dönerken Han’ı çöp toplarken görüyor. Hemen eve gidip Han’ın odasını temizlemeye başlıyor. Han, konuşmak için ablasının yanına gidemiyor. Yine Ceylan’ın kapısına gidiyor. Ceylan’la konuştuktan sonra ablasının yanına gidiyor. Ama Safiye, Han’ı evden kovuyor. Onu görmek istemediğini söylüyor.

Esra, Ege ile Neriman’ı buluşturmak için Safiye’ye yalan söylüyor. Ona yalnız yemek yiyemediğini Rüya’nın yokluğuna alışamadığını, Neriman’ın kendisine eşlik etmesini istediğini söylüyor. Naci’nin yardımıyla Safiye Neriman’a iki saatliğine izin veriyor.

Gülben, doktor hanımla olan seansına gidiyor. Ona Şennur’un ablasının kendisine hediye ettiği şeker kutusunu kırdığını onu çöpe atamadığını anlatıyor. Doktor hanım Gülben ve ailesinin çöp atamadıklarını öğrendikten sonra ondan o daireye her çöp bıraktığında oradan bir çöp alıp atmasını istiyor.

Safiye, Han’ı çöp dairede buluyor. Han, annesinin yüzünden çöp topladığını anlatıyor. Onun temizlik yaparak rahatladığını, kendisinin de çöp toplayarak rahatladığını söylüyor. Kendilerinin o çöplerden kurtulamayacaklarını söylerken Gülben’de geliyor.

Masumlar Apartmanı 58. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’nin Sözleriyle Afallıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler