Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 124. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Patlayan Arabada Kim Ölüyor?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 124. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Patlayan Arabada Kim Ölüyor?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 124. bölümüyle 17 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehmet Züleyha’ya, ondan başkasına aşık olmadığını ve onu çok sevdiğini söyler. Betül, kaçırılır. Kendisini kaçıran kişiden öldürülmemesi için ona yalvarır. Züleyha, onu kaçıran kişiyi bulup ondan bunun hesabını sorar. Mehmet, Çolak ağanın ortaklık teklifini yumrukla cevap verir. Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Patlayan arabada kim ölüyor?

Perşembe Dizileri 2021

Patlayan Arabada Kim Ölüyor?

Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm 1. fragmanında; Abdülkadir, kardeşinin itirafıyla tutuşmaya başlıyor ve ona ölüm biletlerini kestiğini söylüyor. Fikret, Çukurova’dan ayrılmaya karar veriyor ve Züleyha’ya veda ediyor. Ünlü silah kaçakçısının Mehmet Kara olduğunu ortaya çıkıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm 2. fragmanı…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 123. BÖLÜM ÖZETİ!

Çolak Ağa, Vahap’la birlikte bir plan kurar ve Züleyha’nın çiftlikten gece yarısı çıkmasını sağlar. Züleyha, yola çıktığında önüne iki kişi geçer. Çolak ağanın oğlu ile Erdil, Züleyha’yı kaçırır. Hatta yolda, ona tecavüz bile etmek isterler. Özhan, babasından korktuğu için Züleyha’ya bir kötülük yapmak istemez.

Onu babasının istediği gibi ona götürmek ister. Çolak ağa ise, Vahap’a bir oyun oynadığını, oğlunu gelince ona bir tokat atacağını ve neden Züleyha’yı kaçırdığını söyleyip ona tokat atıp Züleyha’nın gözüne gireceğini planladığını söyler. Özhan Züleyha’yı, getirip babasına teslim eder.

Çolak ağa oğluna, tekme tokat girer ve ondan Züleyha’yı neden kaçırdığını sorar. Gururu kırılan Özhan, silahı önce babasına doğrultup onun kendisinden Züleyha’yı getirmesini istediğini yalan söylemediğini haykırıp kendisini vurup öldürür. O sırada Mehmet gelir ve Züleyha’yı onların elinden kurtarır.

Züleyha, Mehmet’in kendisini takip ettiğini öğrenir. Ancak, birlikte vakit geçirince Züleyha, onu neden terk ettiğini anlatır. Mehmet ise, onu kendisine inandırır. Fekeli’nin ölümüyle kendisinin bir alakası olmadığını söyler.

Fikret, Çetin’le dertleşir ve ondan cesaret bulup Züleyha’nın karşısına çıkar. Ona çok aşık olduğunu ve ondan vazgeçmek istemediğini söyler. Züleyha ise, Fikret’e yorgun olduğunu söyleyip geçiştirir. Çolak ağa, Betül’ü gözüne kestirir. Vahap Betül’ün, onunla buluşup konuşmasından rahatsız olup kıskanır.

Züleyha Vahap’ın, kedisini taciz ettiğini ve gece odasına gelip yanında uyuduğunu Mehmet’e söyler. Mehmet, gidip Vahap’tan bunun hesabını sorar. Vahap ise, Hakan Gümüşoğlu’nun Mehmet olduğunu herkesin önünde haykırır. Ancak kimse inanmıyor. Kimse inanmasa da Fikret buna inanmaz.

Betül, tutuşmaya başlar ve elindeki Hakan Gümüşoğlu’nun fotoğrafıyla tehdit planları yapar. Onun fotoğrafını Züleyha’ya gönderir. Züleyha, Betül’ün gönderdiği fotoğrafları alır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler