Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 124. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Kendi Hesabını Kendi...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 124. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Kendi Hesabını Kendi Görüyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 123. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, aldığı telefonla değirmende yangın çıktığını duyup hemen yola koyuluyor. Yolda, Çolak ağanın oğlu ve adamı tarafından kaçırılıyor. Erdil Özhan’dan, Züleyha’yla birlikte olmasını istiyor. O ise onu babasına teslim etmek zorunda olduğunu söylüyor. Çolak ağa Özhan’ı, yalancı durumuna düşürüyor. Oda intihar ediyor. Betül, Züleyha’ya bir mektup gönderiyor. Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Züleyha, kendi hesabını kendi görüyor.

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha Kendi Hesabını Kendi Görüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm 1. fragmanında; Mehmet Züleyha’ya, ondan başkasına aşık olmadığını ve onu çok sevdiğini söylüyor. Betül, kaçırılıyor. Kendisini kaçıran kişiden öldürülmemesi için ona yalvarıyor. Züleyha, onu kaçıran kişiyi bulup ondan bunun hesabını soruyor. Mehmet, Çolak ağanın ortaklık teklifini yumrukla cevap veriyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1491884380121448448

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 123. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çolak Ağa, Vahap’la birlikte bir plan kuruyor ve Züleyha’nın çiftlikten gece yarısı çıkmasını sağlıyor. Züleyha, yola çıktığında önüne iki kişi geçiyor. Çolak ağanın oğlu ile Erdil, Züleyha’yı kaçırıyor. Hatta yolda, ona tecavüz bile etmek istiyorlar. Özhan, babasından korktuğu için Züleyha’ya bir kötülük yapmak istemiyor.

Onu babasının istediği gibi ona götürmek istiyor. Çolak ağa ise, Vahap’a bir oyun oynadığını, oğlunu gelince ona bir tokat atacağını ve neden Züleyha’yı kaçırdığını söyleyip ona tokat atıp Züleyha’nın gözüne gireceğini planladığını söylüyor. Özhan Züleyha’yı, getirip babasına teslim ediyor.

Çolak ağa oğluna, tekme tokat giriyor ve ondan Züleyha’yı neden kaçırdığını söylüyor. Gururu kırılan Özhan, silahı önce babasına doğrultup onun kendisinden Züleyha’yı getirmesini istediğini yalan söylemediğini haykırıp kendisini vurup öldürüyor. O sırada Mehmet geliyor ve Züleyha’yı onların elinden kurtarıyor.

Züleyha, Mehmet’in kendisini takip ettiğini öğreniyor. Ancak, birlikte vakit geçirince Züleyha, onu neden terk ettiğini anlatıyor. Mehmet ise, onu kendisine inandırıyor. Fekeli’nin ölümüyle kendisinin bir alakası olmadığını söylüyor.

Fikret, Çetin’le dertleşiyor ve ondan cesaret bulup Züleyha’nın karşısına çıkıyor. Ona çok aşık olduğunu ve ondan vazgeçmek istemediğini söylüyor. Züleyha ise, Fikret’e yorgun olduğunu söyleyip geçiştiriyor. Çolak ağa, Betül’ü gözüne kestiriyor. Vahap Betül’ün, onunla buluşup konuşmasından rahatsız olup kıskanıyor.

Züleyha Vahap’ın, kedisini taciz ettiğini ve gece odasına gelip yanında uyuduğunu Mehmet’e söylüyor. Mehmet, gidip Vahap’tan bunun hesabını soruyor. Vahap ise, Hakan Gümüşoğlu’nun Mehmet olduğunu herkesin önünde haykırıyor. Ancak kimse inanmıyor. Kimse inanmasa da Fikret buna inanıyor.

Betül, tutuşmaya başlıyor ve elindeki Hakan Gümüşoğlu’nun fotoğrafıyla tehdit planları yapıyor. Onun fotoğrafını Züleyha’ya gönderiyor. Züleyha, Betül’ün gönderdiği alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 123. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vahap Mehmet’in Hakan Olduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler