Ana SayfaDizilerMahkum 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Kaçma Planını Gerçekleştiriyor!

İlgili Postlar

Mahkum 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Kaçma Planını Gerçekleştiriyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mahkum, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tahir, tam Nazlı’yı tam babasına verecekken Barış geliyor ve Fırat’ın elinden alıp gidiyor. Fırat, hapishane arkadaşlarıyla bir kaçma planı düşünüp planlıyor. Barış’ın başı, Savaş’ın yaptığı işlerle belaya giriyor. Sasha ile Büge, Savaş’ın iş yaptığı adamların eline geçiyor ve ondan birinin canını tercih etmesi isteniyor. Mahkum 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat, kaçma planını gerçekleştiriyor.

Perşembe Dizileri 2021

Fırat Kaçma Planını Gerçekleştiriyor!

Mahkum 10. bölüm 1. fragmanında; Fırat, hapishaneden kaçmaktan başka çaresi kalmadığını söyleyip planını gerçekleştiriyor. Cemre, Fırat’ın ölen eşinin Tahir’in sevgilisi olduğunu öğreniyor. Barış, Büge ile Sasha arasında bir seçim yaptığını açıklıyor. Fırat, hapishaneden dışarı çıkabileceği yere kadar çıkmayı başarıyor.

İşte Mahkum 10. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, kızını almak için Tahir’le buluştuğu sırada Barış geliyor. Onların üzerine silahları doğrultan adamları işaret edip zorla Fırat’tan Nazlı’yı alıp gidiyor. Fırat Nazlı’ya, onu alacağını söyleyip söz veriyor. Hapishaneye geri dönen Fırat, Barış tarafından tehdit edildiği için durumu kimseye anlatamıyor.

Hapishane müdürü Fırat’ı odasına çağırıp onun Savaş’la ne derdi olduğunu soruyor. Fırat ise ona, gerçekleri açıklayamıyor. Koğuşa gidip arkadaşlarıyla kaçış planı yapmaya başlıyor. Hapishane müdürü Fırat’ın koğuşuna dosyaların bulunduğu depoyu temizlemelerini istiyor. Fırat, Bekir sayesinde koğuşun dağıtılacağını öğreniyor.

Arkadaşlarına bu durumu anlatıyor ve bir kavgaya tutuşup aralarının kötü olduğunu müdüre inandırıyorlar. Koğuş olarak kaçış planı için harekete geçiyorlar. Önce mutfakta görev istediklerini söyleyip yemekleri birlikte yapıp mahkumlara dağıtma görevini alıyorlar.

Tomris, Barış’ın Savaş’ı öldürdüğünü anlıyor ve onu da kaybetmemek için savcıya gidip, oğlu Barış’ı öldürdüğünü söylüyor. O sırada Cemre içeri giriyor. Cemre, onu dışarı çıkarıp evine götürüyor. Büge, Savaş’ın iş yaptığı arkadaşları tarafından tehdit edildiğini söylüyor. Sasha, adamı bulup köşeye sıkıştırmak isterken kendisi onun eline düşüyor.

Cemre, Zahit tarafından çağrılıyor ve şirketlerinde ona iş teklif ediyor. Bunun nedenini anlayamayan Cemre işe başlıyor. Tahir’in, işinden istifa ettiğini öğrendiğini öğrenen Cemre, onu şirketin hukuk bölümünün başında görüyor. İşin içinde işler olduğunu anlayan Cemre, onun ağzından bir şey öğrenemiyor.

Fırat, koğuş arkadaşlarıyla birlikte mutfakta bir yangın çıkarıyor ve kurtarılmak için bekliyorlar. Hapishane yangın için alarm veriyor. Barış, kendisini Savaş zanneden kişilerin tuzağına düşüyor. O kişi Barış’tan, Sasha ile Büge arasında bir karar vermesini onlardan birinin öleceğini söylüyor. Barış, Büge ile Sasha arasında ne karar verecek?

Mahkum 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Hapishaneden Kaçmaya Mı Çalışıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler