Ana SayfaDizilerMahkum 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Hapishaneden Kaçmaya Mı Çalışıyor?

İlgili Postlar

Mahkum 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Hapishaneden Kaçmaya Mı Çalışıyor?

Fox Tv’nin yeni reyting rekortmeni dizisi Mahkum, 9. yeni bölümüyle 10 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, Barış’a karşı elinde kozlarla hapishaneye geri döner. Hapishaneden kaçıp onu bitirmek için planlar yapmaya başlar. Komiser Tomris’i yanına çağırır ve ona Savaş’ın onunla olup olmadığını sorar. Tomris, Savaş’ın öldüğünü Barış’ın yaşadığını söyler. Barış köşeye sıkışırken Fırat, planını onu bitirmek için devam ettirir. Mahkum 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fırat, hapishaneden kaçmaya mı çalışıyor?

Perşembe Dizileri 2021

Fırat Hapishaneden Kaçmaya Mı Çalışıyor?

Mahkum 9. bölüm 2. fragmanında; Fırat, tekrar içeri giriyor. Cemre Fırat’a, hala neden hatırladıklarını anlatmadığını soruyor. Fırat ise, içeride Barış’ı bitirmek için plan yapmaya devam ediyor. Büge, Barış’a yakınlaşıp ondan kurtulmaya çalışıyor. Bunu anlayan Barış, Büge’ye zarar mı verecek? Fırat, hapishaneden çıkıp planlarını gerçekleştirip kendisinin masum olduğunu ispat etmeye çalışıyor. Bunun için bir kaçış planı düzenliyor.

İşte Mahkum 9. bölüm 2. fragmanı….

MAHKUM 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastanede Fırat, tam kızına kavuşmuşken onu hastaneden çıkartıp güvenli bir yere götürme derdine düşer. Mecburen onu Ali’ye emanet eder. Ali’ye kızıyla birlikte saklanmalarını ve yirmi dakika sonra otoparkta buluşacaklarını söyler. O yirmi dakika içerisinde Fırat, kendilerini arayan Barış ile Sasha’yı oyalamak için ortaya çıkar.

Barış, çamaşırhanede tam Ali ile Nazlı’yı bulacakken Sasha’dan telefon gelir. Sasha, Fırat’ı bulduğunu söyleyince Barış onların yanına gider. Fırat, fazla kan kaybetmekten düşüp bayılır ve hemen ameliyata alınır. Gözünü açtığında karşısında Barış’ı görür. Barış, onun yarasına bastırıp Nazlı’nın nerede olduğunu sorar.

O sırada hapishane müdürü gelir ve Barış’ı oradan uzaklaştırır. Fırat Bekir’den, kendisinin yerine yanında bitkisel hayatta yatan hastayı getirmesini ve kendisini hastaneden dışarı kaçmasına izin vermesini, Nazlı’yı güvenli bir yere yerleştirince tekrar döneceğini söyler. Oda, yeğeninin hayatı için buna izin verir.

Ali, Nazlı’yla kaçarken kendisini biri bayıltır ve Nazlı’yı alıp kaçar. Sasha, Ali’yi hırpalar ama Nazlı’nın nerede olduğunu öğrenemez. Fırat, Nazlı’nın Barış’ın elinde olduğunu düşünür. Cemre ile tehlikeli bir yola giren Fırat, aldığı mesajla Barış’la yalnız görüşmek ister.

Büge’yi tehdit eden kişi elindeki videoyu Fırat’a gönderir. Fırat elindeki videoyla Barış’ı tehdit eder. Oda arabasına bindirdiği Fırat’ı, Cemre’nin arabasının üzerine doğru sürer. Cemre, Tahir’in evine gider. Onunla konuştuktan sonra Tahir Cemre’yi arar ve evinde olduğu halde yeni bulmuş gibi Nazlı’yı bulduğunu söyler.

Tahir’in verdiği adrese Fırat yalnız gitmek ister. Oraya gittiğinde Fırat kızına sarılır. Ama Barış onu etrafındaki silahlı kişilerle tehdit eder.

Mahkum 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Oyun Oynama Sırası Fırat’a Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler