Ana SayfaDizilerMahkum 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Oyun Oynama Sırası Fırat'a Geçiyor!

İlgili Postlar

Mahkum 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Oyun Oynama Sırası Fırat’a Geçiyor!

Fox Tv’nin yeni reyting rekortmeni dizisi Mahkum, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Barış, Nazlı’yı ve Fırat’ı bulmak için hastanenin altını üstüne getiriyor. Fırat, Bekir’in yardımıyla Nazlı’nın hastaneden Ali’yle kaçmasını sağlıyor. Kendisini Barış’a yem olarak kullanıp zaman kazanıyor. Bekir, hastane müdürüne Nazlı’nın yaşadığını kanıtlayıp Fırat’ı kaçırdığını itiraf etmek zorunda kalıyor. Tahir, Nazlı’yı bulduğunu söyleyip Fırat’ı Barış’ın tuzağına çekiyor. Mahkum 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Oyun oynama sırası Fırat’a geçiyor.

Perşembe Dizileri 2021

Oyun Oynama Sırası Fırat’a Geçiyor!

Mahkum 9. bölüm 1. fragmanında; Fırat, Barış’a karşı elinde kozlarla hapishaneye geri dönüyor. Hapishaneden kaçıp onu bitirmek için planlar yapmaya başlıyor. Komiser Tomris’i yanına çağırıyor ve ona Savaş’ın onunla olup olmadığını soruyor. Tomris, Savaş’ın öldüğünü Barış’ın yaşadığını söylüyor. Barış köşeye sıkışırken Fırat, planını onu bitirmek için devam ettiriyor.

İşte Mahkum 9. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastanede Fırat, tam kızına kavuşmuşken onu hastaneden çıkartıp güvenli bir yere götürme derdine düşüyor. Mecburen onu Ali’ye emanet ediyor. Ali’ye kızıyla birlikte saklanmalarını ve yirmi dakika sonra otoparkta buluşacaklarını söylüyor. O yirmi dakika içerisinde Fırat, kendilerini arayan Barış ile Sasha’yı oyalamak için ortaya çıkıyor.

Barış, çamaşırhanede tam Ali ile Nazlı’yı bulacakken Sasha’dan telefon geliyor. Sasha, Fırat’ı bulduğunu söyleyince Barış onların yanına gidiyor. Fırat, fazla kan kaybetmekten düşüp bayılıyor ve hemen ameliyata alınıyor. Gözünü açtığında karşısında Barış’ı görüyor. Barış, onun yarasına bastırıp Nazlı’nın nerede olduğunu soruyor.

O sırada hapishane müdürü geliyor ve Barış’ı oradan uzaklaştırıyor. Fırat Bekir’den, kendisinin yerine yanında bitkisel hayatta yatan hastayı getirmesini ve kendisini hastaneden dışarı kaçmasına izin vermesini, Nazlı’yı güvenli bir yere yerleştirince tekrar döneceğini söylüyor. Oda, yeğeninin hayatı için buna izin veriyor.

Ali, Nazlı’yla kaçarken kendisini biri bayıltıyor ve Nazlı’yı alıp kaçıyor. Sasha, Ali’yi hırpalıyor ama Nazlı’nın nerede olduğunu öğrenemiyor. Fırat, Nazlı’nın Barış’ın elinde olduğunu düşünüyor. Cemre ile tehlikeli bir yola giren Fırat, aldığı mesajla Barış’la yalnız görüşmek istiyor.

Büge’yi tehdit eden kişi elindeki videoyu Fırat’a gönderiyor. Fırat elindeki videoyla Barış’ı tehdit ediyor. Oda arabasına bindirdiği Fırat’ı, Cemre’nin arabasının üzerine doğru sürüyor. Cemre, Tahir’in evine gidiyor. Onunla konuştuktan sonra Tahir Cemre’yi arıyor ve evinde olduğu halde yeni bulmuş gibi Nazlı’yı bulduğunu söylüyor.

Tahir’in verdiği adrese Fırat yalnız gitmek istiyor. Oraya gittiğinde Fırat kızına sarılıyor. Ama Barış onu etrafındaki silahlı kişilerle tehdit ediyor.

Mahkum 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış Cemre’yi Öldürmeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler