Ana SayfaDizilerAziz 12. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Dilruba'dan Efnan'a Büyük İtiraf Geliyor!

İlgili Postlar

Aziz 12. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Dilruba’dan Efnan’a Büyük İtiraf Geliyor!

Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Aziz, 12. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz Efnan’a, onu çok yalansız olduğu için sevdiğini hayatta onun en güvendiği insan olduğunu söyler. Pierre, herkesin içinde Efnan’a nezaket derslerine gelmesine gerek kalmadığını, artık tam bir hanımefendi olduğunu söyler. Aziz, Efnan’ın bu yaptığı karşısında şok olur. Dilruba Efnan’ın, kendisine benzemek için bunu yaptığını zannedip ona yardım edebileceğini söyler. Aziz, eğer yakalanırsa sonu idam olan tehlikeli bir işe girer. Aziz 12. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Dilruba’dan Efnan’a, büyük itiraf geliyor.

Cuma Dizileri 2021

Dilruba’dan Efnan’a Büyük İtiraf Geliyor!

Aziz 12. bölüm 1. ön izlemesinde; Efnan, Dilruba’ya onun kötü biri olduğunu düşündüğünü, aslında onun iyi biri olduğunu söyleyip teşekkür ediyor. Dilruba, dayanamıyor ve Efnan’a onun yerini babasına söyleyenin kendisi olduğunu itiraf ediyor.

İşte Aziz 12. bölüm 1. ön izleme…

AZİZ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, babasının ölüm raporunda kendi silahıyla kendisini intihar ettiğini öğrendikten sonra evde onun yıllar önce bozuk olan silahını bulur. O silahı alıp amcasının kafasına dayar ve tetiği çeker. Ona, o silahla babasının kendisini öldürmüş olmasının imkansız olduğunu, babasını onun öldürdüğünü bildiğini söyleyip ondan gerçekleri anlatmasını ister.

Galip, kalp krizi geçirir. Aziz, onun ölmesine izin vermez. Handan içeri girer ve ondan doktor çağırmasını ister. Doktor Galip’e müdahale edip onun, ertesi güne kadar hayati tehlikesinin olduğunu söyler. Adem, Aziz ile Dilruba’nın konuşmalarına şahit olur. Dilruba’nın Aziz’e, onun babasının öldüğü gece Galip’in orada olduğunu söylediğini öğrenir.

Bunu söylediği için Dilruba’ya çok kızar. Nigar, Galip’in kalp krizi geçirdiğini öğrenince onun yanına geri döner. Aziz, her yerde Efnan’ı arar. Efnan, önce gidip babasından yaptığının hesabını sorup bir daha karşısına çıkmamasını ister. Aziz, Efnan’ı bulup ona olanları anlatır. Efnan, Aziz’i affeder. Hatta onunla amcasını görmeye birlikte gider.

Pierre, Aziz’i bulup ona babasını öldürenlerin Türkler olduğunu, onun Fransızların silahlarını getirmeye yardım ettiğini bu yüzden öldürüldüğünü söyler. Aziz, her yerde babasının saklamış olabileceği silahları arar. Sandıkta bir anahtar bulur. Onun nereyi açacağını düşünmeye başlar.

Aziz, Efnan’a atölyede sürpriz bir nişan hazırlar. Efnan, atölyeye gittiğinde davul zurnayla karşılanınca çok mutlu olur. Aziz ile Efnan, nişanlanıp onun en sevdiği şarkıyla dans eder. Dilruba, Aziz’in Efnan’a sevgiyle baktığını görünce çok kötü olur. Pierre, Efnan’ı yanına çağırır. Ona bir hoca tuttuğunu söyler.

Efnan, derslere gelmeyeceğini, Aziz’in kendisini orada olduğu duyarsa çok kızacağını söyler. Pierre, Galip’ten abisi ile Mustafa Kemal Atatürk’ün telgraflarını ondan alır. Asiye, masanın üzerinde duran o telgrafta Payidar yazdığını okuyor ve hemen onu alıp saklar.

Aziz, silahları bulur ve babasının vatan haini olduğunu düşünmeye başlar. Efnan, bulduğu telgrafı Aziz’e verir. Aziz, paşanın babasına çektiği telgrafı okuyunca onun vatan haini olmadığını, babasının vatan uğruna şehit edildiğini anlar.

Aziz 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Efnan’ın Gizlice Ders Aldığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler