Ana SayfaDizilerAnnemizi Saklarken Dizisi Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Annemizi Saklarken Dizisi Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Star Tv’nin sevilen dizisi Annemizi Saklarken, final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Melek, Handan’a Zerrin’e verdiği ilaçlardan vermeye başlıyor. Bora, Derya’yı arayıp Barış ile Burcu’yu konuşturmak için onları evine çağırıyor. Onlar konuşurken ikili yakınlaşıyor. Bora ile Derya, Dündar’ı araştırmaya başlıyor. İkili herkesi bir araya topluyor ve babasının oynadığı oyunları açıklıyor. Bora, kendi eliyle babasını polise teslim ediyor. Annemizi Saklarken Dizisi final bölümüyle ekranlara veda etti.

Çarşamba Dizileri 2021

Annemizi Saklarken Dizisi Ekranlara Veda Etti!

Annemizi Saklarken dizisinin final bölümünde; Barış, Dündar’dan Füsun’un ablası değil annesi olduğunu öğrendikten sonra içine kapanıyor. Burcu’da, Barış’ın kendisini terk etmesinin üzüntüsünü Derya ile paylaşıyor. Bora, Derya’yı arayıp ona Barış’ın durumunu anlatıyor. Barış’ın Burcu’dan ayrıldığı için öyle üzgün olduğunu zannediyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bora ile Derya, ikiliyi yalnız bırakıyor. İçkiyi fazla kaçıran Bora ile Derya, geceyi birlikte geçiriyor. Müzayededen sonra herkes Zerrin’in yaşıyor olabileceğini düşünmeye başlıyor. Melek, aldığı tehdit mektuplarını Handan’ın gönderdiğini düşünüp ona verdiği içeceklere ve çikolatalara Zerrin’e verdiği ilaçlardan koyuyor.

Derya, annesinin fenalaştığını görüp onun yediği çikolatalardan zehirlendiğini, bunu Dündar’ın yaptığını düşünmeye başlıyor. Melek’e, annesine verdiği çikolatalardan yediğini ve başının döndüğünü söylüyor. Bunu duyan Melek tepki veriyor. Derya, o çikolatalarda bir şey olduğunu anlıyor ve bu durumu Bora’ya anlatıyor.

İkili baş başa verip Dündar’ı araştırmaya başlıyor. Bora, babasının Fransa’dan alınan doktor raporunu ele geçiriyor. Herkesi bir araya topluyor ve önce Handan’ın çocuklarını Dündar’dan sakladığını itiraf etmesini istiyor. Handan, her şeyi itiraf ediyor. Sonra Bora, babasının Barış’a Füsun’un oğlu olduğunu söylemesini, kendisiyle Füsun’un ilişkisi olduğunu söylediğini açıklıyor.

Aslında böyle bir şeyin olmadığını ve Dündar’ın bunları kafasından uydurduğu ortaya çıkıyor. En acısı Bora, yıllarca babasının annesini zehirlediğini ve onu intihara sürüklediğini anlıyor ve babasını polislere ihbar ediyor. Polisler gelip Dündar’ı tutukluyor. Handan, çocuklarını alıp evden ayrılıyor. Bora ile Derya, sevgili oluyor ve birlikte Dünya’yı gezmeye başlıyor.

Handan, aldığı tazminatla bir pansiyon açıyor. Dündar, akil hastanesine atılıyor. Ancak, bir süre sonra oradan kaçıyor. Onu Handan’ın pansiyonunun çevresinde görenler oluyor. Benan ise, Fransa’ya gitmekten vazgeçiyor ve kendisini yeğenlerine adıyor.

Melek de, hapishaneye atılıyor. Orada koğuş ağası olarak hayatını devam ettiriyor. Barış, şirketin başına geçiyor. Füsun’un Dündar’la ilişkisi duyulunca prestijini kaybediyor.

Annemizi Saklarken 8. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Zerrin Yaşıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler